Toon filters
Sluit filters

Hoogseizoencruise Nijmegen, Maastricht & Antwerpen

Nederland, , Arnhem

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hoogseizoencruise Nijmegen, Maastricht & Antwerpen


Hoogseizoencruise Nijmegen, Maastricht & Antwerpen


Vaar hartje zomer met het 3-sterren-plus het MS Allegro, het enige echte Stip-schip, mee naar mooie bestemmingen in Zuid-Nederland & Vlaanderen. Wat te denken van de historische steden Arnhem (waar u opstapt), Nijmegen, Maastricht en Antwerpen? Maar ook Roermond, Hasselt en Willemstad komen aan bod. Uw riviercruise eindigt in de architectuurstad, Rotterdam, waarbij u optioneel de busreis terug naar de Rijnkade in Arnhem kunt bijboeken. Tijdens deze spotgoedkope riviercruise zijn alle maaltijden, dus ontbijt, lunch én diner, inbegrepen. Normale prijs tot wel € 599,- maar speciaal voor de lezers van deze krant vanaf slechts € 444,-!



Deze prachtige riviercruise zal beginnen in Arnhem. Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waaronder ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Tijdens deze cruise wordt u elke avond geamuseerd door live muziek. Waag een dansje op de dansvloer, drink een drankje bij de bar of klets lekker bij met uw reisgenoten. Uniek onder de rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken bereikt.



De eerste bestemming is het nostalgische Nijmegen. Nijmegen is een gezellige winkelstad met vele terrasjes. Het wandelen langs de Waal en de Maas biedt men prachtige uitzichten over de groene heuvelvelden dat perfect is voor wandel- en fietstochten. Na Roermond aangedaan te hebben, brengt u een bezoek aan het Limburgse Maastricht. Maastricht is de grootste stad in het uiterste puntje van Nederland dat gezelligheid en warmte uitstraalt. Het staat bekend om het Vrijthof en de gezellige terrassen met op de achtergrond de historische gebouwen. Vervolgens zet het MS Allegro koers naar België. Hier heeft u de mogelijkheid om Hasselt en Antwerpen te gaan ontdekken. Het grootse Antwerpen met zijn havens, diamanthandel en overweldigende historische binnenstad is een genot voor het oog. Op eeuwenoude pleinen zoals de Grote Markt kunt u volop genieten van een heerlijk Belgisch pintje en een Belgische wafel. Tot slot bezoekt u ook nog Willemstad en Dordrecht, twee bestemmingen met een rijk verleden. Uiteindelijk gaat u in Rotterdam van boord, waarna u de keuze heeft om op eigen gelegenheid naar huis te reizen of de optionele bustransfer naar uw startpunt, de haven van Arnhem, te boeken. Uiteindelijk kunt u terugkijken op een zeer geslaagde en zeer voordelige zomercruise!  

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design