Toon filters
Sluit filters

Zonnige Najaarscruise Zuidwest-Europa

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€999,-
Bekijk Aanbod

Informatie Zonnige Najaarscruise Zuidwest-Europa


Zonnige Najaarscruise Zuidwest-Europa ****


Vaar in het najaar in 10 dagen langs alle hoogtepunten van Zuidwest-Europa, zoals Málaga in de mooie Spaanse regio Andalusië, de hoofdstad van Portugal Lissabon, het zonnige Valencia en Cádiz én de wereldstad Barcelona. Bovendien doet de 4-sterren Costa Favolosa ook het Marokkaanse Casablanca aan! Bij deze heerlijke cruisevakantie zijn de vliegreis per KLM en verblijft u aan boord o.b.v. volpension, dus inclusief ontbijt, lunch en diner!  



Na de vliegreis per KLM naar Genua reist u op eigen gelegenheid naar de haven van Savona waar de Costa Favolosa klaar ligt (transfer optioneel bij te boeken). Op dit 4-sterren cruiseschip staan schoonheid en de betoverende magie van sprookjes centraal. De enorme ruimtes zijn ingericht om uw cruisevakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo biedt het uitgebreide scala aan faciliteiten u de kans om heerlijk te ontspannen, zonnen, winkelen, sporten of uitjes met het hele gezin te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het prachtige theater dat zich over 3 verdiepingen uitstrekt, de moderne 4D-bioscoop of een wedstrijd die middels de modernste computergames in de Playstation Area kan worden beslist? Natuurlijk mag een plons in één van de 4 zwembaden tijdens uw cruise niet ontbreken. Of het nu mooi weer is of niet, het zwembad met uitschuifbaar dak zorgt altijd voor de nodige waterpret.



Omstreeks 17.00 verlaat het cruiseschip de haven van Savona en zet het koers naar de eerste topbestemming: Málaga. Het levendige Málaga is omgeven door bergen en kenmerkt zich door karakteristieke sfeervolle straatjes. In het oude centrum is de invloed van de Moren nog altijd zichtbaar en vindt u de belangrijkste bezienswaardigheden. Zo kunt u een bezoek brengen aan de Moorse vesting Alcazaba en het imposante fort van Gibralfaro, vanwaar u schitterende panorama’s over de wijde omgeving ziet. Vervolgens heeft u volop de tijd om de grootste stad van Marokko, Casablanca, te ontdekken. Bezichtig hier de imponerende Hassan II moskee, één van ’s werelds grootste moskeeën en een mooi staaltje van de Marokkaanse hedendaagse bouwkunst. Ook het Verenigde Naties plein is zeker een bezoek waard. Dit fraaie plein is in het midden verfraaid met een gigantische fontein, waaronder alle openbare diensten en handelszaken zijn gevestigd. Maar ook de Zuid-Spanse steden Cádiz en de hoofdstad van Portugal, Lissabon, staan op het programma. Geniet van de heerlijke temperaturen, ga uitgebreid shoppen en geniet van de smakelijke gerechten en drankjes op de vele terrassen die deze steden rijk zijn. Geniet in Valencia van heerlijke maaltijden, zoals het traditionele Spaanse gerecht paella en lekkere tapas onder het genot van een goed glas Spaanse Sangria en ontdek de mooiste bezienswaardigheden. De stad kenmerkt zich door een diversiteit in architectuur, van gotisch tot art-nouveau, zodat u al wandelend de stad zult zien. Vergaap u tot slot in Barcelona aan de bouwwerken van Gaudì of flaneer over bekende Ramblas. Na aankomst in Savona reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Genua (transfer optioneel bij te boeken), vanwaar u per KLM naar Amsterdam vliegt. Dit betekent helaas bijna het eind van een onvergetelijke cruisevakantie!  



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design