Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Rhodos - Sun & Sea Appartementen

Nederland, Rhodos, Faliraki

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€266,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Rhodos - Sun & Sea Appartementen


Fly & Go Rhodos - Sun & Sea Appartementen ***


Houdt u ervan om per huurauto op pad te gaan en zelf de mooiste dorpjes, strandjes en authentieke bezienswaardigheden te ontdekken? En wilt u daarnaast ook genieten van zon, zee, strand en de heerlijke Griekse keuken? Dan is deze voordelige Fly & Go naar het veelzijdige Griekse eiland Rhodos met verblijf in Sun & Sea Appartementen en inclusief huurauto zeker iets voor u! Door de vele bezienswaardigheden, die het grootste eiland van de Dodecanese biedt, hoeft u zich hier absoluut niet te vervelen. Maak kennis met de Griekse cultuur en kom volledig tot rust tijdens deze heerlijke Fly & Go Rhodos!



Vanuit Sun & Sea Appartementen maakt u gemakkelijk per eigen huurauto schitterende uitstapjes. Zo mag een bezoek aan Rhodos-stad, genoteerd op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, tijdens uw Fly & Go zeker niet ontbreken. De hoofdstad van het Griekse eiland heeft een unieke oude stad, omringd door een indrukwekkende stadmuur. Ook het witte stadje Lindos is een bezoekje waard. Dwaal hier door de smalle straatjes vol winkeltjes en restaurantjes of maak een ritje per ezel naar de tempel van Athena Lindia. In de zomer is een bezoek aan de vlindervallei in het noordwesten van Rhodos een echte aanrader. Een andere bezienswaardigheid op Rhodos is het natuurgebied Epta Piges. Hier bevinden zich 7 bronnen waarvan het water zo zuiver is dat u zo kunt drinken. Ook kunt u wandeling maken door de stenen tunnel, een 175 lange tunnel van slechts 75 cm breed en 170 cm hoog.



Na een dag vol met nieuwe indrukken en bezienswaardigheden kunt u in het gemoedelijke familiecomplex Sun & Sea Appartementen heerlijk bijkomen en ontspannen. Geniet vanaf een ligbedje aan het zwembad met zonneterras in alle rust van het heerlijke Griekse klimaat. Voor snacks en lichte maaltijden is er snackbar en voor een verfrissend drankje, ijsje of kleurrijke cocktail kunt u terecht bij de bar. Het strand ligt op nog geen 200m van Sun & Sea Appartementen. Ga ook zeker een dagje heerlijk zonnebaden of maak een mooie strandwandeling en geniet van de natuurrijke omgeving! Op slechts 20 minuten lopen, vindt u het levendige centrum van Faliraki met vele winkels, bars en restaurants.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design