Toon filters
Sluit filters

Beatrix 164

Nederland, Noord-Holland, Julianadorp

  • Happy Home
Al vanaf:
€489,-
Bekijk Aanbod

Informatie Beatrix 164

Riante mooie bungalow gelegen op een prima plekje op bungalowpark Ooghduyne. De bungalow heeft een grote omheinde tuin met veel privacy waarin kinderen heerlijk kunnen spelen.
Comfortabele en moderne inrichting met twee badkamers, dus ideaal voor families of samen reizende stellen. Traphekje, kinderstoel en kinderbed zijn aanwezig in het huis. Als extraatje is er in de schuur nog een bolderkar voorhanden als u een lekker dagje strand gaat doen.

Het park heeft een aantal speeltuintjes voor de kids, een midgetgolfbaan en jeu de boules banen.



De kop van Noord-Holland staat bekend om zijn vele zonuren. In dit deel ligt Julianadorp aan Zee. Tussen Callantsoog en Den Helder. Te midden van een polderlandschap welke in het voorjaar bont gekleurd is door de bloeiende bollenvelden. Duinen, strand, zee en beschermde vogelgebieden. De regio bied veel faciliteiten. In de buurt veel wandel en fietsroutes. Je kunt er zelfs kanotochten maken.

Plaatsen in de buurt om te bezoeken: Den Helder ? Marinemuseum en Fort Kijkduin, Schagen ? De Markt met zijn leuke kroegjes en restaurantjes, Callantsoog ? bekende badplaats.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design