Toon filters
Sluit filters

Hotel Carat das Vitalhotel

Nederland, Noord-Rijnland-Westfalen, Monschau

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€109,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Carat das Vitalhotel


Autovakantie Duitsland - Hotel Carat das Vitalhotel ****


Geniet van een 3- of 5-daagse autovakantie in het charmante Monschau, gelegen in de prachtige Eifelstreek. U verblijft in het 4-sterren Hotel Carat das Vitalhotel, inclusief ontbijt en diner en een gratis aromabad t.w.v. € 30 p.p. Dit sfeervolle hotel ligt nabij het historische hart van Monschau en op korte afstand van het Drielandenpunt.



Monschau wordt ook wel de parel van de Eiffel genoemd. Het oude stadje beschikt over vele mooie vakwerkhuizen en typische gevels. Het stadsbeeld is in 300 jaar tijd haast niet veranderd en geeft Monschau een historierijk verleden. U vindt er diverse bezienswaardigheden, waaronder de oude Burcht of het handwerkersdorp, waar u kunt zien hoe glasblazers en bakkers op authentieke wijze te werk gaan. Bovendien wordt Monschau omringd door het prachtige uitgestrekte natuurgebied van Nationaal Park de Eifel, waardoor u hier naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Een ander leuk uitstapje is het Drienlandenpunt in Vaals, waar de landen Duitsland, België en Nederland bij elkaar komen.



Het 4-sterren Hotel Carat das Vitalhotel biedt u een comfortabel verblijf inclusief ontbijt- en dinerbuffet. Geniet van de smakelijke maaltijden, drink een drankje in de bar en kom tot rust in het wellnessgedeelte. U kunt gratis gebruik maken van de sauna en de rustruimte en tegen betaling een ontspannende massage boeken. 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design