Toon filters
Sluit filters

Double Six Luxury Hotel

Nederland, Bali, Seminyak

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.256,-
Bekijk Aanbod

Informatie Double Six Luxury Hotel


Double-Six Luxury Hotel*****


Boek nu een luxe zonvakantie op het prachtige Bali! U verblijft in het stijlvolle 5-sterren Double-Six Luxury Hotel. Laat u onderdompelen in luxe; geniet van een massage in de prachtige spa, neem een duik in het 120m lange zwembad en geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf het privéstrand. Vanuit Seminyak kunt u ook gemakkelijk de rest van Bali verkennen en genieten van een onvergetelijke zonvakantie!



Double-Six Luxury Hotel is direct gelegen aan het strand van Double Beach en op loopafstand van de stranden van Legian en Seminyak. Daarnaast heeft het tal van faciliteiten, waaronder verschillende eet- en drinkgelegenheden. De beroemde restaurateur Robert Marchetti heeft in dit hotel de eet- en drinkgelegenheden opgericht. Voor een heerlijk Italiaans gerecht kunt u terecht bij het 'Seminyak Italian Food' restaurant. Daarnaast is er de Robert Marchetti The Plantation Grill, de Sling Bar, Lagoon poolbar en de welbekende rooftopbar; Double Six Rooftop met een geweldig uitzicht over de Indische Oceaan. Het hotel is voorzien van een prachtige tuin waar u ook een van 's werelds langste buitenzwembad kunt vinden met ligbedden en parasols die voor u klaar staan. Verder is er nog een fitness-en cardiocentrum, een Acqua Perla Spa en heeft het hotel verschillende services met waaronder een 24-uurs roomservice.



Het hotel is gelegen in het trendy Seminyak. Er heerst een ontspannen sfeer in deze trendy badplaats en u vindt er vele restaurants, bars, winkels en nachtclubs. Daarnaast kunt u optimaal genieten van zon, zee, strand en watersportplezier. U zult zich geen moment vervelen op het prachtige Bali. Breng bijvoorbeeld ook een bezoek aan een traditionele Balinese dans- of muziekvoorstelling, een van de vele tempels zoals de Pura Besakih tempel of de Sukawati markt. Kortom: genieten van een geweldige en gevarieerde zonvakantie doet u in Bali! 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design