Toon filters
Sluit filters

Disneys Sequoia Lodge

Nederland, Parijs Ile de France, Marne-la-Vallée

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€224,-
Bekijk Aanbod

Informatie Disneys Sequoia Lodge


Disneyland® Paris - Disney's Sequoia Lodge ***


Op ca. 15 min. lopen van de Disney® Parken ligt Disney's Sequoia Lodge. Dit Comfort hotel is gebouwd in de sfeer van de Amerikaanse Nationale Parken en ligt aan de rand van Lake Disney®  midden in de natuur. Boek een suite en ontvang een VIP FASTPASS® waarmee je sneller toegang krijgt tot de populairste attracties. Je verblijf is natuurlijk inclusief entree tot de Disney®  Parken!



Ontmoet je favoriete Disney figuren zoals Mickey Mouse, Buzz Lightyear en vele anderen in Disneyland® Paris. Geniet van de shows en parades zoals de parade Disney's Stars 'n' Cars waar al je favoriete Disney figuren voorbij komen in de mooiste auto's. Een aanrader is ook zeker de spectaculaire avondshow Disney Dreams®! De show speelt zich af op en rondom het Kasteel van Doornroosje. In dit uitbundige festijn van licht, kleur, muziek en magie volg je de avontuurlijke tocht van de ontsnapte schaduw van Peter Pan langs oude én nieuwe Disney verhalen. Geniet van alle fantastische attracties voor jong en oud en sinds 2014 kun je ook de attractie Ratatouille: The Adventure gaan ontdekken.



Geniet bij Disney's Sequoia Lodge van de comfort en natuur. Kom tot rust bij het haardvuur onder het genot van een drankje, neem een frisse duik in het binnen- of buitenzwembad of ga heerlijk dineren in één van de 2 restaurants. Proef de landelijke sfeer in dit mooie hotel.



Openingstijden Disneyland® Paris: de themaparken en hotels van Disneyland® Paris zijn het hele jaar door geopend, waardoor er onderhoud gepleegd zal moeten worden tijdens reguliere openingsuren. Naast het dagelijks onderhoud is het soms noodzakelijk bepaalde attracties te sluiten voor een langere periode. De geplande sluitingen staan op deze website aangegeven. Houdt u er rekening mee dat deze planningen ieder moment en zonder aankondiging kunnen worden gewijzigd. Voor de meest actuele informatie, raden wij u aan om de flyers en/of informatieborden in de parken te raadplegen bij aankomst.



Voor het reserveren van uw Disney boeking wordt u doorgelinkt naar de website van Disneyland® Paris. Bij het afronden van de reservering worden uw credit card gegevens gevraagd, houdt u deze daarom gereed.



© Disney

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design