Toon filters
Sluit filters

Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€99,-
Bekijk Aanbod

Informatie Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara


Rondreis Cappadocië & Grand Park Lara ****+


Geniet van twee weken vakantie voor de prijs van één! Boek nu deze unieke rondreis gecombineerd met een zonvakantie en geniet van een perfecte mix van cultuur, zon, zee en strand. Verken het prachtige Cappadocië en bezoek vele bezienswaardigheden met waaronder het UNESCO werelderfgoed Göreme. Naast deze prachtige 8-daagse rondreis Cappadocië kunt u tevens tot rust komen op uw 8-daagse strandvakantie met verblijf in het 4-sterren-plus hotel Grand Park Lara. Boek snel uw vakantie en geniet in het prachtige Turkije!



Uw vakantie start met de 8-daagse rondreis. Na aankomst op de luchthaven volgt de transfer naar uw hotel. De volgende dag gaat de rondreis van start en maakt u kennis met het bijzondere Cappadocië. U bezoek verschillende plaatsen en bezienswaardigheden zoals o.a. het Mevlana Museum & Sultanhan Keravanserai, het UNESCO werelderfgoed Göreme, de onderaardse stad Kaymakli, het Dal van de Monniken en nog veel meer bijzonderheden!



Na deze dagen vol prachtige indrukken kunt u nog een week lang genieten van de Turkse zon, zee en strand tijdens uw verblijf in het 4-sterren-plus hotel Grand Park Lara nabij Antalya. Het hotel beschikt over een fraai aangelegde tuin met daarin een zwembad met apart kinderbad en een glijbaan. Op ca. 200m afstand van het hotel bevindt zich het privéstrand, waar u heerlijk kunt ontspannen en een duik kunt nemen in het helderblauwe zeewater. Er zijn diverse restaurants waar u heerlijke maaltijden kunt nuttigen en het animatieteam zorgt voor dagelijkse entertainment in de vorm van shows en activiteiten. Waneer u op zoek bent naar rust en ontspanning kunt u het wellnessgedeelte met o.a. sauna, hammam en massages bezoeken.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design