Toon filters
Sluit filters

All Inclusive Cruise Canarische Eilanden

Nederland, , Barcelona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.460,-
Bekijk Aanbod

Informatie All Inclusive Cruise Canarische Eilanden


All Inclusive Cruise Canarische Eilanden ****+


Elders uitverkocht maar exclusief bij Stip Reizen nog zeer beperkt in de verkoop! Stap op 28 maart aan boord van de luxueuze Norwegian Epic van rederij Norwegian Cruise Line en vaar langs prachtige bestemmingen, zoals Funchal op Madeira, het Marokkaanse Tanger en verschillende hoofdsteden van de Canarische eilanden. Inclusief zijn de vliegreis en alle maaltijden aan boord volgens het populaire Freestyle Cruising Concept inbegrepen. Maar dat is nog niet alles! Tijdelijk ontvangt u gratis het Ultimate Drinking Package! Dit houdt in dat alle frisdrank, bier, sterke dranken, cocktails en wijn (tot $ 15 per glas) zijn inbegrepen!



Vanuit Amsterdam vliegt u op 28 maart comfortabel naar de luchthaven van Barcelona., van waar u op eigen gelegenheid naar de haven van Barcelona reist en inscheept op de Norwegian Epic. Aan boord van dit 4-sterren-plus cruiseschip beleeft u dé ultieme cruise-beleving. Woon een optreden in het theater bij, drink een drankje in de ijsbar (of een van de andere 17 bars!), dance the night away op de dansvloer waarbij u zich in Ibiza waant of geniet van een heus Aquapark aan boord. Één ding is zeker: ook op de zeedagen hoeft u zich geen moment te vervelen. U verblijft bovendien op basis van volpension, inclusief alle maaltijden en snacks aan boord, volgens het Freestyle Cruising concept, waarbij u zelf bepaalt in welke van de vele restaurants, met wie en hoe laat u wenst te dineren (dinertijden tussen 17.30 uur - 22.30 uur). Er is geen speciaal kledingadvies, dus u kunt uw smoking/galajurk thuislaten. U bent immers op vakantie! Een uniek en veelgeprezen concept!



De eerste bestemming van deze heerlijke cruisetopper is het populaire Marokkaanse Tanger. Breng hier vooral een bezoek aan het geschiedrijke centrum van de stad: de medina, of de ziel van de stad: de gefortificeerde wijk Kasbah waar u onder meer het prachtige paleismuseum, de boulevard en vele poorten kunt bewonderen. Tevens geniet u in Marokko, dat bekend staat om zijn prachtige ongerepte zandstranden, rijke keuken en fraaie culturele erfgoed, van het aangename klimaat. Na een dag op zee doet u Las Palmas aan, de hoofdstad van het Canarische eiland Gran Canaria. Dit vulkanisch eiland kenmerkt zich door een grote diversiteit aan landschappen, waaronder woestijngebied, bergen, kliffen, zandstranden en lavastranden. Bezoek op eigen gelegenheid de hoogtepunten van dit eiland en geniet van prachtige landschappen, pittoreske dorpjes en panoramische uitzichten. Vervolgens zet het cruiseschip koers naar Tenerife. Op het grootste eiland van de Canarische eilanden meren we aan in de hoofdstad Santa Cruz. Ontdek dit prachtige eiland met vele contrasten, zwarte lavastranden en de vulkaan El Teide of geniet van de gezellige sfeer op één van de vele terrasjes in Santa Cruz. Ook maakt u kennis met de hoofdstad van het Portugese bloemeneiland Madeira, Funchal. Hier heeft u de mogelijkheid om verschillende botanische- en tropische tuinen te bezichtigen, te wandelen door smalle straatjes met boetiekjes en kunt u genieten van een drankje op één van de gezellige pleintjes. Laat alle indrukken rustig op u inwerken als we terug varen naar het Spaanse vasteland en aanmeren in Málaga. Een bezoek aan de geboortestad van de wereldberoemde kunstenaar Pablo Picasso mag niet ontbreken! Deze bekende badplaats in het mooie Andalusië is omgeven door bergen en herbergt vele herinneringen die teruggaan naar de tijd van de Moren. Zo kunt u hier bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de indrukwekkende Moorse vesting Alcazaba. Tot slot varen we terug naar de haven van Barcelona. Na de terugvlucht naar Amsterdam kunt u terugkijken op een heerlijke cruise vol hoogtepunten.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design