Toon filters
Sluit filters

Riviercruise over de Rijn & Moezel naar Arnhem

Nederland, , Koblenz

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€649,-
Bekijk Aanbod

Informatie Riviercruise over de Rijn & Moezel naar Arnhem


Riviercruise over de Rijn & Moezel naar Arnhem


Stap op 27 augustus aan boord van de zeer comfortabele MS Allegro en vaar gedurende 11 dagen mee met deze heerlijke riviercruise over de Rijn & Moezel! Per comfortabele touringcar reist u vanuit Nederland naar Koblenz, het startpunt van deze 11-daagse riviercruise. Na een kennismaking met de bemanning zet het MS Allegro koers naar de eerste bestemming van een prachtige vaarroute! Uiteraard zijn gedurende deze riviercruise ontbijt, lunch én diner inbegrepen, evenals dagelijks live muziek aan boord!



Per comfortabele touringcar wordt u van uw opstapplaats in Nederland naar de haven van Koblenz gebracht, vanwaar de MS Allegro koers zet naar haar eerste bestemming; Cochem! Cochem is dé toeristische trekpleister van de regio, breng een bezoek aan de beroemde Reichsburg of wandel door de charmante smalle straatjes. De volgende dag zet het schip koers naar het idyllisch gelegen stadje Zell, de stad die voornamelijk bekend staat om de wijn Zeller Schwarze Katz. De vaarroute over de Rijn & Moezel brengt u ook naar de mooie steden zoals een van de oudste steden van Duitsland, Trier, het historisch Bernkastel vanwaar u zich zult vergapen aan het adembenemende panoramische uitzicht over de Moezel. Via Andernach zet het MS Allegro koers richting Keulen, met zijn indrukwekkende Dom en oude binnenstad. Vervolgens zet het schip koers naar de veelzijdige stad Düsseldorf, waar naast het shoppen ook het bezichtigen van imponerende burchten, kastelen en andere historische bouwwerken tot de mogelijkheden behoren. De volgende dag verlaat het schip deze veelzijdige stad en zet het koers naar Emmerich om vervolgens aan te meren in Arnhem waar de ontscheping volgt. Vanuit Arnhem reist op u eigen gelegenheid naar huis. Het einde van een heerlijke riviercruise over de Rijn & Moezel!



Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Geniet van dagelijks live muziek, waag een dansje op de dansvloer en klets bij met uw reisgenoten. Uniek onder rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken bereikt. Wacht niet te lang en boek nu deze unieke riviercruise die alleen bij Stip Reizen wordt aangeboden!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design