Toon filters
Sluit filters

Landgasthof Torrenerhof

Nederland, Salzburgerland, Golling an der Salzach

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€186,-
Bekijk Aanbod

Informatie Landgasthof Torrenerhof


Autovakantie Oostenrijk - Landgasthof Torrenerhof ***


Boek nu uw autovakantie naar het prachtige Salzburgerland! Gedurende uw vakantie verblijft u o.b.v. All Inclusive in het 3-sterren Landgasthof Torrenerhof. Uw hotel heeft een rustige en idyllische ligging aan de bosrand en biedt u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Het centrum van Golling ligt op ca. 2 km en de bijzondere stad Salzburg vindt u op ca. 25 km. 



Een bezoek aan de stad Salzburg is dan ook een absolute aanrader! De indrukwekkende barokgebouwen in de binnenstad en de prachtige middeleeuwse burcht op een heuvel hebben ervoor gezorgd dat de gehele binnenstad van Salzburg op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Bovendien is Salzburg de geboortestad van de componist Mozart, waardoor u in de stad veel verwijzingen naar deze wereldberoemde componist zult vinden.



Daarnaast beschikt het Salzburgerland natuurlijk over een prachtige natuur! Snuif de frisse berglucht op tijdens een heerlijke wandeling door het natuurrijke gebied, bezoek per gondel de mooiste uitzichtpunten of trotseer per fiets de bergketens. Er zijn volop recreatiemogelijkheden in dit bijzonder stukje Oostenrijk!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design