Toon filters
Sluit filters

Buitengoed Het Lageveld - 113

Nederland, Overijssel, Hoge Hexel

  • Happy Home
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Buitengoed Het Lageveld - 113

Luxe van alle comfort voorziene zes persoons villa. Gesitueerd op een ruim opgezet vakantiepark Buitengoed Het Lageveld. Het park ligt in een prachtige omgeving in Twente dicht bij Almelo. De villa is zeer verzorg ingericht met een sfeer gashaard in de woonkamer. Ook de vloerverwarming op de begane grond zal zeer prettig aanvoelen.

Op de begane grond heeft u ook één slaapkamer, de andere slaapkamers en 2e badkamer zijn op de eerste etage.

Huurt u voor twee weken of langer dan ontvangt u iedere week schoon bedlinnen (kosten per week).

Bij de receptie kunt u de volgende zaken huren: fietsen, handdoeken, extra kinderbed of kinderstoel (vooraf aanvragen is aan te bevelen). Hier kunt u ook verse broodjes bestellen, een ijsje kopen of informatie vragen over de omgeving. In de vakantieperiodes zorgt het beheerdersechtpaar voor enkele kinderactiviteiten.



Tegenover het park is een leuke recreatieplas waar u gratis kunt zwemmen, lekker even kunt wandelen en waar de kinderen zich in de zomermaanden prima zullen vermaken.

In de regio kunt u met de kinderen ook naar avonturenpark Hellendoorn of ponypark Slagharen. De Sallandse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. In het nabijgelegen Wieren kunt u naar een overdekt zwembad. Dit zwembad heeft ook een stoombad, whirlpool en sauna.

Plaatsen om te bezoeken in de regio: Almelo, Nijverdal, Hengelo en Nordhorn (Duitsland).

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design