Toon filters
Sluit filters

Ocean Bay

Nederland, West-Gambia, Cape Point

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€808,-
Bekijk Aanbod

Informatie Ocean Bay


Zonvakantie Gambia - Ocean Bay *****


Gambia is dé perfecte bestemming om zon, zee, strand, natuur en Afrikaanse cultuur te combineren! Verblijf in het 5-sterren Ocean Bay en het zal u aan werkelijk niets ontbreken! Dit hotel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ligt direct aan een van de mooiste stranden van Gambia en staat o.a. bekend om zijn goede keuken. Boek dus gauw uw zonvakantie en ervaar Gambia!



Het luxe Ocean Bay staat onder internationaal management en is in de zomer van 2014 gerenoveerd. Het ruim opgezette resort staat bekend om haar goede keuken en meerdere specialiteitenrestaurants en beschikt over alle ingrediënten voor een topvakantie! Neem een verfrissende duik in het zwembad, drink een heerlijk drankje aan de beachbar terwijl u geniet van de spectaculaire zonsondergang en laat u culinair verwennen in een van de restaurants. Op het strand van Cape Point, dat behoort tot een van de mooiste stranden van Gambia, is het goed toeven en heeft u een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Ook aan de kinderen is gedacht met o.a. beachvolley, tafeltennis, een speeltuintje, diverse watersporten aan het strand en een animatieteam met een leuk en afwisselend entertainmentprogramma.



Trek er ook zeker op uit om verder kennis te maken met Gambia! Maak een indrukwekkende boottocht over de Gambia rivier en spot krokodillen bij de Katchikally waterplas. Breng in de hoofdstad Banjul een bezoek aan het beroemde MacCarthy plein en Arch 22, een 35m hoge toeganspoort tot de stad waar u een prachtig uitzicht heeft op de Gambia rivier. Bekijk hier ook de Albert Market waar u de sfeer proeft van het oude Afrika. In de hoofdstraat van de nabij gelegen stad Bakau worden prachtige Afrikaanse doeken verkocht, een bijzonder souvenir!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design