Toon filters
Sluit filters

Fly-drive Portugal Relax

Nederland, Lissabon, Lissabon

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€519,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly-drive Portugal Relax


Fly-drive Portugal Relax


Verken het prachtige Portugal in uw eigen tempo met deze heerlijke fly-drive naar de mooiste plekjes van het land! Ontdek mooie kusten, schilderachtige vissersdorpjes, middeleeuwse vestingstadjes, prachtige steden en historische bouwwerken terwijl u geniet van het aangename klimaat en heerlijke eten! Portugal biedt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie!



Vanuit Amsterdam vliegt u naar Lissabon waar de huurauto voor u klaarstaat. Hier vandaan start uw verkenningstocht door Portugal. U begint uw fly-drive natuurlijk met een bezoek aan de prachtige hoofdstad Lissabon. Vervolgens gaat u op weg naar uw uitvalsbasis voor 6 dagen, het charmante badplaatsje Figueira da Foz. Onderweg kunt u kennis maken met cascais, het historische Sintra en het witte middeleeuwse stadje Obidos. Vergeet onderweg vooral niet te genieten van het mooie glooiende landschap met schitterende vergezichten, oude kurkeiken, vele olijfvelden en druivenranken. Vanuit Figueira da Foz kunt u iedere dag zelf beslissen waar u zin in heeft. Geniet u van het strand en alles wat het badplaatsje u te bieden heeft of gaat up op ontdekkingstocht door het Portugese land. Aanraders om te bezoeken zijn het charmante vissersplaatsje Aveiro, de universiteitsstad Coimbra, tevens stad van de fado is. Ook hoogtepunten als de stad Porto en het bedevaartoord Fatima bevinden zich op rijafstand van uw verblijfplaats. Maar ook kleine schilderachtige plaatsjes Alcobaca en Nazaré verkent u op uw gemak tijdens deze fly-drive. Laat u verrassen door al het moois dat Portugal u te bieden heeft!



Gedurende uw fly-drive verblijft u in een 3- en 4-sterren hotel inclusief ontbijt. Daarnaast is uiteraard uw vliegreis en huurauto voor 8 dagen (7x 24 uur) inbegrepen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design