Toon filters
Sluit filters

Grand Voyage naar de Canarische en Caribische Eilanden

Nederland, , Genua

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.679,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Voyage naar de Canarische en Caribische Eilanden


Grand Voyage naar de Canarische en Caribische Eilanden


Stip Reizen heeft een heerlijke Grand Voyage cruise voor u geselecteerd en dit keer een geweldige cruise naar de Canarische én Caribische Eilanden. Ongerepte stranden, schilderachtige stadjes en prachtig natuurschoon komen aan bod tijdens deze bijzondere cruise per 4-sterren MSC Poesia. Eenmalige cruise met alléén vertrek op 20 november!



Na een comfortabele vliegreis naar Italië en de transfer naar de haven van Genua, scheept u zich in op de fraaie MSC Poesia. Aan boord van dit cruiseschip wacht u het allerbeste wat betreft vermaak en comfort, zodat u optimaal kunt genieten van een heerlijke cruisevakantie. Alvorens u de transatlantische oversteek maakt bezoekt u het wereldberoemde Barcelona. Vergaap uzelf hier aan de bouwwerken van Gaudì, flaneer over bekende Ramblas en geniet van heerlijke tapasgerechten. Vervolgens brengt u een bezoek aan het zonnige Cádiz, het bloemeneiland Madeira en maar liefst 3 prachtige Canarische Eilanden; La Palma, Gran Canaria én Tenerife, het eiland van contrasten. Vervolgens zet de MSC Poesia koers naar open zee en bereikt u na enkele dagen de wonderschone Caribbean. In dit prachtige gebied doen we de exotische eilanden St. Maarten, de Britse Maagdeneilanden, Antigua & Barbuda, Saint Kitts & Nevis, Dominica en Martinique aan. U zal zich in een waar paradijs wanen terwijl u ontspant op de hagelwitte stranden, kennismaakt met de kleurrijke onderwaterwereld, ronddwaalt in pittoreske straatjes of de tropische flora en fauna verkent. Fort-de-France op Martinique is de eindbestemming van deze bijzondere vaarroute. Een gratis eilandtour, die begint bij het cruiseschip en eindigt op de luchthaven, laat u de hoogtepunten van het eiland zien .



Kortom, een cruise die u niet aan u voorbij mag laten gaan! Inclusief vliegreis, transfers, alle maaltijden aan boord van het cruiseschip en 1 gratis eilandtour op Martinique.



     

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design