Toon filters
Sluit filters

Super-de-luxe cruise Middellandse Zee

Nederland, , Venetië

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.089,-
Bekijk Aanbod

Informatie Super-de-luxe cruise Middellandse Zee


Super-de-luxe Middellandse Cruise *****


Nieuw bij Stip Reizen: cruisen per luxueuze 5-sterren Queen Victoria van de befaamde rederij Cunard Line! Maak een heerlijke 8-daagse cruise naar diverse prachtige bestemmingen aan de Middellandse Zee en ervaar het ultieme cruisegevoel aan boord van dit absolute topschip! Bij deze heerlijke najaarscruises zijn de vliegreis, transfer in Rome (van luchthaven Rome naar de haven of v.v.) en alle maaltijden aan boord van het cruiseschip inbegrepen. Normaal kosten deze cruisevakanties v.a. € 1549 p.p., dus u ontvangt maar liefst 30% korting!  



Liefhebbers van design, elegantie, culinaire hoogtepunten en luxe zijn op de Queen Victoria van Cunard Line aan het juiste adres! Dit klassiek ingerichte Britse 5-sterren cruiseschip kent vele marmeren en houten details en biedt u een zeer comfortabel en luxe gevoel. De Queen Victoria kenmerkt zich met name op culinair gebied. Of u nu aanschuift in één van de hoofd- of specialiteitenrestaurants, de gerechten zijn van absolute topkwaliteit en zorgvuldig voor u samengesteld. Kiest u voor een exclusief avondje, reserveer dan een tafel in het Todd Inglish Restaurant. Het Lido restaurant kent daarentegen een informele sfeer. Herbeleef de moderne glitter en glamour high society evenementen van de jaren '30 en '40 in de rijkelijk gedecoreerde zalen, neem een drankje in één van de bars en lounges, zoals de Commodore Club, en geniet van prachtige panoramische uitzichten. Voor een koffiespecialiteit kunt u terecht in Café Carinthia en natuurlijk mag ook een typisch Engelse pub niet ontbreken. In het 3 verdiepingen tellende indrukwekkende Royal Court Theater worden de mooiste theatershows vertoond. Ontspan in Cunard Health Club en Spa met een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage of kies ervoor om een duik te nemen in één van de twee zwembaden. Er zijn genoeg mogelijkheden om uw dag door te brengen!



Maar ook de bestemmingen spreken tot de verbeelding. Afhankelijk van uw vertrekdatum doet u diverse prachtige plaatsen in Italië, Kroatië, Montenegro en Griekenland aan. Ontspan bijvoorbeeld op Corfu op het prachtige zandstrand of bezoek het Venetiaanse fort en de oude stadsmuren, waarop wandelpromenades zijn aangebracht. Bezoek ook het oude centrum van Dubrovnik, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en prachtige marmeren plaveien, steile straatjes en indrukwekkende kloosters, kerken en paleizen herbergt. Breng in Kotor, dat gelegen is in een schitterende baai, zeker een bezoek aan de oude stad. Kotor is namelijk één van de best bewaarde Middeleeuwse steden van zuidelijk Europa! De stad heeft zijn authentieke vorm weten te behouden, zoals u zelf kunt vaststellen bij het zicht op het stratenplan met talloze smalle straten en pleinen. Welke vertrekdatum u ook kiest; de Queen Victoria vaart alleen naar de allermooiste bestemmingen! 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design