Toon filters
Sluit filters

Cruise Adriatische Zee en Griekenland

Nederland, , Venetië

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€784,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Adriatische Zee en Griekenland


Cruise Adriatische Zee en Griekenland


Unieke aanbieding! Ontdek per 4-sterren Costa Mediterranea alle hoogtepunten van de Adriatische Zee zoals het schitterende Kroatië, Montenegro en Griekenland! Na de cruise verblijft u bovendien 1 nacht in een 4-sterren hotel in de omgeving van Venetië inclusief ontbijt. Slechts 12 plaatsen beschikbaar per datum, OP = OP!



Nadat u vanuit Amsterdam naar de luchthaven van Venetië bent gevlogen reist u op eigen gelegenheid naar de haven van deze historische stad. Hier ligt de Costa Mediterranea al klaar om ontdekt te worden. Omdat het cruiseschip pas omstreeks 22.00 uur vertrekt heeft u voldoende tijd om Venetië te gaan bezichtigen. De bruggetjes, kanalen, de gondeliers en de doodlopende straatjes maken de stad uniek. Het cruiseschip vaart vervolgens een prachtige route. De eerste bestemming is Triëst, een stad met tal van bezienswaardigheden. Zo is een bezoek aan Kasteel Miramare of aan het kasteel van San Giusto de moeite waard. Ook de Kathedraal van San Giusto en de Tempel van de Heilige Drie-Eenheid en St. Spiridio zijn bezienswaardig. Vanuit het adembenemende Split gelegen in Kroatië, vaart de Costa Mediterranea naar de oude havenstad Kotor. Breng in Kotor zeker een bezoek aan de oude stad, welke is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Kotor is namelijk één van de best bewaarde Middeleeuwse steden van zuidelijk Europa! De stad heeft zijn authentieke vorm weten te behouden, zoals u zelf kunt vaststellen bij het zicht op het stratenplan met talloze smalle straten en pleinen. En wat te denken van de Griekse Katakolon, vanwaar het historische Olympia bezocht kan worden? Ook het Griekse Corfu en het Kroatische Dubrovnik, ook wel 'de parel van de Adriatische Zee' genoemd ontbreken niet in het cruiseprogramma. Bewonder in Dubrovnik de indrukwekkende paleizen, kerken en kloosters en struin door de nauwe en steile straatjes. De laatste bestemming van uw cruise is Venetië, waar de ontscheping plaatsvindt. U reist op eigen gelegenheid naar het 4-sterren Smart Hotel Holiday in Mestre, dat op korte afstand van Venetië gelege is. Vandaag heeft u nog alle tijd om alle hoogtepunten te bezoeken waar u de eerste dag niet aan toe bent toegekomen.  Op de laatste dag vliegt u vanuit Venetië terug naar Amsterdam, wat het einde van een heerlijke voorjaarscruise betekent!



Aan boord van de Costa Mediterranea bevinden zich o.a. 4 restaurants en 12 bars waar u onder het genot van een drankje nog eens kunt terug denken aan alle ervaringen die u gedurende uw cruisevakantie heeft opgedaan. Tevens zijn er diverse zwembaden, een wellnescentrum, een sportzaal, een theater, een casino en nog veel meer! U hoeft zich dus geen moment te vervelen!



Hotel


Na de cruise verblijft u 1 nacht in het 4-sterren Smart Hotel Holiday (of gelijkwaardig) in de buurt van Venetië o.b.v. logies en ontbijt. Uw kamer is minimaal voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet en TV.



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design