Toon filters
Sluit filters

Cruise Spanje, Italie en Frankrijk

Nederland, , Genua

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€879,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Spanje, Italie en Frankrijk


Cruise Middellandse Zee


Vaar per 4-sterren MSC Fantasia naar de mooiste plaatsen aan de Westelijke Middellandse Zee en profiteer van een fantastisch aanbod. Bij deze heerlijke cruisevakantie, met diverse vertrekdata in juni t/m oktober, zijn de vliegreis per KLM en cruise inclusief alle maaltijden (ontbijt, lunch én diner) inbegrepen. 



U vliegt per KLM bijna rechtstreeks naar uw cruiseschip! U vliegt namelijk direct naar Genua en de luchthaven ligt op zeer korte afstand van de inschepingshaven. Op eigen gelegenheid reist u vervolgens naar de haven van Genua (transfer zeer voordelig bij te boeken). Hier scheept u zich in op de fraaie MSC Fantasia, waar u de ultieme cruise ervaring beleeft. Dat de MSC Fantasia van Italiaanse makerij is, is te zien aan de Swarovski-kristallen trap, de fraai ingerichte ruimtes en waanzinnige eetgelegenheden. Gaat u bijvoorbeeld vandaag voor de Italiaanse, Mediterraanse of Franse keuken? Overdag heeft u verschillende mogelijkheden om uw dag door te brengen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de zeer uitgebreide MSC Aurea spa, waar u verschillende sauna’s, Turkse baden, een salorium en schoonheidssalon vindt. Verblijf een dag aan een van de 4 mooie zwembaden of 12 whirlpools, ga belastingvrij shoppen aan boord of lees een goed boek in de bibliotheek. Ook ’s avonds zijn er zo veel mogelijkheden, dat het haast lastig is om een keuze te maken. Gaat u bijvoorbeeld een avond naar het magnifieke l'Anvanguardia Theater voor een spectaculaire show, wint u de jackpot in het casino of drinkt u liever een cocktail onder het genot van live muziek? Boekt u een cruise per MSC Fantasia, dan kiest u voor een fantastisch cruiseschip met volop luxueuze faciliteiten voor jong en oud!



Na vertrek vanuit Genua legt het cruiseschip aan in het mondaine Cannes, bekend van het wereldberoemde filmfestival. De stad herbergt fantastische stranden, diverse bezienswaardigheden en een zeer charmant oud gedeelte. Op de derde dag van deze ontspannen cruisevakantie bezoekt u het populaire Mallorca. Bezienswaardig in Palma de Mallorca, de hoofdstad, zijn o.a. de kathedraal en het indrukwekkende paleis. Daarnaast leent de kilometerslange boulevard zich uitstekend voor een wandeling, waarna er op een van de gezellige terrasjes een drankje kan worden gedronken. Vervolgens meert het cruiseschip aan in Barcelona. Vergaap u aan de bouwwerken van Gaudì, flaneer over bekende Ramblas en geniet van heerlijke tapasgerechten. Maar ook het mooie Corsica (Ajaccio), Napels en Toscane (La Spezia) ontbreken niet. Na aankomst in de haven van Genua reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Genua, vanwaar u per KLM terug naar Amsterdam vliegt. Wacht niet langer en boek vandaag nog deze exclusieve cruisedeal! 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design