Toon filters
Sluit filters

Cruise Griekenland, Kroatie & Italië

Nederland, , Venetië

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.157,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Griekenland, Kroatie & Italië


Cruise Griekenland, Kroatie & Italië


Ontdek per moderne 4-sterren AIDAbella, een echt 'clubbing' cruise, de mooiste bestemmingen van Griekenland, Kroatië en Italië tijdens deze heerlijke 8-daagse cruisevakantie. Zo brengt u o.a. een bezoek aan het Griekse Corfu, het Zuid-Italiaanse Bari en het prachtige Dubrovnik en Zadar. U heeft bovendien volop de tijd om het romantische Venetië te bezichtigen. Daarnaast zijn de fooien / servicebijdrage en dranken (tafelwijnen, bier en frisdrank) tijdens de buffetmaaltijden bij de cruiseprijs inbegerepen. Zo weet u voorafgaand aan uw cruise precies waar u aan toe bent!



Na de vliegreis per KLM van Amsterdam naar Venetië reist u op eigen gelegenheid naar de haven van Venetië. Tijdens de cruise verblijft u op de 4-sterren AIDAbella, waar pure ontspanning en comfort centraal staan. Uniek voor de AIDA cruises zijn de kleurrijke inrichting en de informele, sportieve casual clubsfeer en dat u zonder vaste dinerzittingen in een van de 3 buffetrestaurants kunt eten waar en wanneer u maar wilt. Vermaak is er in de vorm van een casino, theatrium, 4D-bioscoop en sportactiviteiten. Voor rust en ontspanning kunt u terecht in het enorme wellnessgedeelte dat geheel in Afrikaanse sferen is gehuld. U vindt er onder meer massages, beautybehandelingen, sauna's, solarium, stoombaden en comfortabele rustoases. Kortom: deze cruise is een ideale mix tussen cultuur, sportiviteit en ontspanning!



De eerste bestemming van deze prachtige cruisevakantie is het Griekse Corfu, waar u heerlijk kunt ontspannen op het prachtige zandstrand of bezoek het Venetiaanse fort en de oude stadsmuren, waarop wandelpromenades zijn aangebracht. Vervolgens maakt u kennis met het Zuid-Italiaanse Bari. Deze historische oude stad herbergt talrijke kerken, pleinen, karakteristieke steegjes en een goed bewaard gebleven kasteel. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden van Bari is de Basiliek van St. Nicolaas, de beschermheilige van de stad. De derde fantastische bestemming is het mooie Dubrovnik, ook wel 'de parel van de Adriatische Zee' genoemd. Een bezoek aan de grote Onofrio Fontein, gebouwd in 1438, het Sponzapaleis en de unieke, historische winkelstraat Placa, mogen zeker niet ontbreken tijdens uw bezoek. En wat te denken van het Kroatische Zadar? Pittoreske, smalle straatjes, diverse kunstwerken, een mooie boulevard en prachtge zonsondergangen; u vindt het hier allemaal! Tot slot vaart de AIDAbella terug naar Venetië, waar u nog ruim de tijd heeft om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het Dogenpaleis en het centraal gelegen San Marcoplein. De stad biedt dan ook een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden uit alle perioden van de kunstgeschiedenis. Op de laatste dag van deze heerlijke cruisevakantie reist u op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven van Venetië, vanwaar u wederom per KLM terug naar Amsterdam vliegt.

 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design