Toon filters
Sluit filters

Semi All Inclusive Cruise Dubai, Oman & Abu Dhabi

Nederland, , Dubai

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€899,-
Bekijk Aanbod

Informatie Semi All Inclusive Cruise Dubai, Oman & Abu Dhabi


Semi All Inclusive Cruise Dubai, Oman en Abu Dhabi ****


Boek nu deze prachtige 8-daagse cruisevakantie per 4-sterren AIDAstella naar de  Verenigde Arabische Emiraten en Oman. U ziet het goed, u boekt deze Dubai-cruise al vanaf € 899 en dat is inclusief  vluchten, alle transfers én 8-daagse cruise o.b.v. volpension, dus met ontbijt, lunch en diner aan boord! Bovendien zijn ook de fooien / servicebijdrage t.w.v. € 70 p.p. en dranken (tafelwijnen, bier en frisdrank t.w.v. minimaal € 115,-) tijdens de buffetmaaltijden bij de cruiseprijs inbegrepen. U vaart per 4-sterren AIDAstella naar o.a. Oman, Bahrein en Abu Dhabi. Bovendien heeft u volop de tijd om het overweldigende Dubai te gaan bezichtigen. Kijk en vergelijk gerust, deze cruise is nergens voordeliger te boeken. Gegarandeerd vertrek! 



Vanuit Amsterdam vliegt u comfortabel per eigen Stip charter naar de luchthaven van Dubai, waarna de transfer naar de haven volgt en u inscheept op de AIDAstella. Op de tweede dag vertrekt de AIDAstella omstreeks 11.00 uur vanuit de haven van Dubai, om vervolgens aan te leggen in de hoofdstad van Oman, Muscat. Hier beleeft u de echte Arabische sferen! Verken de prachtige omgeving van Muscat en bezichtig bijvoorbeeld de Sultan Qaboes Moskee, de stadsmuur met de al-Bab al-Kabir (Grote poort) en het officiële paleis van de Sultan, het Al-Alam Palace. De volgende bestemming is Abu Dhabi, het rijkste en belangrijkste Emiraat, dat o.a. bekend staat om de Sjeik Zayed-moskee, de 7e grootste moskee ter wereld. Bent u een Formule 1 fan? Grijp dan uw kans en breng een bezoek aan het Yas Marina Circuit! Ook het eerste attractiepark van Ferrari, Ferrari World, is zeker een bezoekje waard. Vervolgens vaart de AIDAstella naar de nog onondekte parel Bahrein. Dit kleine oliestaatje bestaat uit 33 eilanden waarvan Manama de hoofdstad is. Bewonder de oogverblindende wolkenkrabbers, de indrukwekkende Al Fateh moskee of ga heerlijk shoppen in een van de vele souks. Tot slot vaart de AIDAstella terug naar Dubai, waar u nog voldoende tijd heeft om bijvoorbeeld het 7-sterren hotel Burj Al-Arab, het hoogste gebouw ter wereld (Burj Khaliffa) of een van de prachtige stranden of shoppingmalls te bezoeken! Op de laatste dag van uw cruisevakantie ontscheept u zich in Dubai, waarna u vanuit Dubai terug vliegt naar Amsterdam (evt. met een tankstop onderweg) terugvliegt naar Amsterdam.



Aan boord van dit 4-sterren cruiseschip de AIDAstella beleeft u dé ultieme cruise-beleving. Dit schip is ingericht in Scandinavische stijl dat tot uitdrukking komt in de echte berkenbomen en de rustgevende kleuren aan boord. Het schip beschikt over maar liefst 7 restaurants, waarbij u iedere dag weer nieuwe gerechten en specialiteiten uit o.a. de Italiaanse- of Oosterse keuken kunt proberen! Bent u na een lange dag op zoek naar wat ontspanning? Dan zit u goed, want aan boord van de AIDAstella ontdekt u pas echt wat ontspannen is, geniet bijvoorbeeld van de luxe spacabines of het zeer grote wellnesscentrum (2600 m2). De sportievelingen zullen zich aan boord ook zeker niet vervelen, zo kunt u zich uitleven in de fitnessruimte of in één van de 3 zwembaden aan boord. 's Avonds kunt u genieten van een prachtige voorstelling in het theater of kijkt u op een spectaculaire wijze een film in de 4D-bioscoop. Kortom, vervelen doet u geen moment...!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design