Toon filters
Sluit filters

Kerstcruise Italië - Frankrijk en Spanje

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€839,-
Bekijk Aanbod

Informatie Kerstcruise Italië - Frankrijk en Spanje


Kerstcruise Italië - Frankrijk en Spanje ****+


Vier de kerstdagen dit jaar wel heel speciaal! Wij hebben speciaal voor u deze prachtige kerstcruise naar het mooie Italië - Frankrijk en Spanje geselecteerd! Vlieg op 22 december naar Milaan waar u aan boord stapt van het nieuwe luxueuze 4-sterren-plus schip Costa Diadema van de rederij Costa Cruises. Tijdens de cruise vaart u langs prachtige bestemmingen, zoals o.a.  Marseille, Barcelona en het romantische Rome. U boekt deze heerlijke 8-daagse cruisevakantie nu extra voordelig, namelijk al vanaf slechts € 839,- en dat is inclusief vliegreis, transfers en een verblijf aan boord op basis van volpension.



Vanuit Amsterdam vliegt u op 22 december naar de luchthaven van Milaan, waarna de transfer volgt naar de haven van Savona. Vervolgens stapt u op het mooie 4-sterren-plus schip Costa Diadema. De Costa Diadema is pas eind 2014 in de vaart genomen. Een absoluut juweeltje, met een fraaie en harmonieuze bouw waardoor een elegante sfeer is ontstaan. De Costa Diadema biedt werkelijk alles wat u maar kunt bedenken bij een luxe cruise. Het meest unieke is misschien wel de 500 meter (!) lange promenade, waardoor je bijna rondom het schip kan lopen. U vindt hier diverse cabana’s en restaurants waardoor de mogelijkheid bestaat om niet alleen binnen maar ook buiten te eten en te drinken, tot in de late uurtjes. Faciliteiten zijn er in overvloed, zoals maar liefst 7 restaurants (waaronder teppanyaki), 15 bars (waaronder een wijn- en pro seccobar en Italiaanse ijs- en chocoladebar), 3 zwembaden waarvan 1 overdekt, 8 jacuzzi’s, 4-D bioscoop, Lasergame en Playstation World, een indrukwekkend casino, Grand Prix Simulator, Samsara Spa en fitness van 7.800 m2, een groot theater met dagelijks shows en een groot aantal taxfree winkels. Één ding is zeker: ook op de zeedagen hoeft u zich geen moment te vervelen. U heeft de keuze uit diverse binnen, buiten, en balkonhutten!



De eerste bestemming van deze heerlijke kerstcruise is de authentieke havenstad Marseille. Breng hier vooral een bezoek aan de Notre Dame de la Garde. Voor de inwoners van Marseille wordt deze basiliek gezien als de beschermster van de stad. Vervolgens meert het cruiseschip aan in Barcelona. Vergaap u hier aan de bouwwerken van Gaudì, flaneer over de bekende Ramblas en geniet van heerlijke tapasgerechten. Na een dag op zee doet u Cagliari aan, de hoofdstad van Sardinië. Deze mooie stad herbergt een prachtig stukje Italië, onder meer door haar ongerepte natuur, zo’n 1.800 km kustlijn en verschillende prehistorische cultuurschatten, zoals de bijzondere Nuraghi: torenhoog op elkaar gestapelde stenen uit de prehistorie. De meest bekende zijn de op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatste Su Nuraxi. Vervolgens zet het cruiseschip koers naar Civitavecchia, vanwaar u de ‘eeuwige stad’ Rome kunt bezoeken. Laat alle indrukken rustig op u inwerken als we terug varen naar La Spezia. La Spezia, gelegen in Noord-Italië, is één van de belangrijkste plaatsen van de regio Ligurië. Mede door de gunstige ligging, tussen de steden Genua, Bologna en Florence, is het een gebied waar jaarlijks veel toeristen hun vakantie vieren. Tot slot varen we terug naar de haven van Savona waarna de transferbus u naar de luchthaven van Genua brengt. Na de terugvlucht naar Amsterdam kunt u terugkijken op een onvergetelijke kerstcruise vol hoogtepunten.



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design