Toon filters
Sluit filters

Vakantiepark Callassande

Nederland, Noord-Holland, Callantsoog

  • Belvilla
Al vanaf:
€772,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiepark Callassande

De verschillende vakantieverblijven op Vakantiepark Callassande zijn er in acht varianten geschikt voor vier of zes personen.

Zo is er een 4-pers. verzorgd ingerichte stacaravan met twee slaapkamers (NL-1759-13). Er is tevens een 4-pers. luxe lodge met twee slaapkamers, twee badkamers, wasmachine en ?droger, smart-TV en een TV op één van de slaapkamers (NL-1759-14). Er is ook een 4-pers. compleet ingericht chalet met twee slaapkamers met overdekte veranda (NL-1759-15). De veranda kan zowel open of afgesloten worden. Hierdoor verbindt u binnen met buiten en creëert u meer leefruimte. Als laatste is er de 4-pers. luxe en compleet ingerichte safaritent (NL-1759-20). De ultieme glamping-ervaring; wel een tent, maar met alle comfort. Twee slaapvertrekken, houten binnenwanden, een houten vloer en een compleet ingerichte badkamer en open keuken.

De 6-pers. varianten zijn er in de volgende types; de gelijkvloerse, comfortabele lodge comfort met drie slaapkamers (NL-1759-16). De lodge comfort is er ook in een variant met twee verdiepingen (NL-1759-17). Bij dit type beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de etage beschikt u over nog twee slaapkamers en een tweede badkamer. Er zijn tevens twee types luxe lodges. Qua indeling zijn deze hetzelfde als de bovengenoemde comfort lodges. De gelijkvloerse luxe variant is de NL-1759-18 en de luxe variant met verdieping is de NL-1759-19. Bij deze twee luxe types, beschikt u over een televisie op één van de slaapkamers. In de berging vindt u er een wasmachine en ?droger.

Welke accommodatie u ook boekt, er is altijd een terras met tuinmeubilair aanwezig. Bij de luxe lodges (NL-1759-14, NL-1759-18 en NL-1759-19) beschikt u over een lounge-set en vier zonneligbedden. Er is bij elke accommodatie plaats voor één auto.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design