Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Oostknollendam (Hnh033)

Nederland, Noord-Holland, Oostknollendam

  • Happy Home
Al vanaf:
€708,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Oostknollendam (Hnh033)

Prachtig drijvend vakantiehuis net even iets buiten het dorp. Het uitzicht is werkelijk adembenemend. Zicht over de vaart, weilanden met de welbekende zwart-witte koeien en prachtige stolpboerderijen. Van de drie terrassen, aan het water of in de tuin is toch het dakterras wel de mooiste. Direct vanaf je vakantiehuis zo het water in om te zwemmen of een hengeltje uitgooien.

De schitterend ingerichte kamers en open, goed uitgeruste, keuken zijn een lust voor het oog. Uw TV signaal komt via het Digitenne systeem. U kunt heerlijk op het dakterras ontspannen en kijken naar de voorbijvarende bootjes en langsrijdende fietsers.



De omgeving is net als de boot zeer interessant. U zit dicht bij Zaandam en de wereldstad Amsterdam. In Zaandam bezoekt u natuurlijk de wereldberoemde Zaanse Schans met zijn Zaanse huizen en karakteristieke molens.

Op de vrijdagmorgen kunt u in het hoogseizoen naar Alkmaar voor de kaasmarkt. En een dagje strand is zeer zeker te doen, de Noordzee stranden liggen slecht 25 kilometer van de woonboot. Op enkele kilometers afstand is boot en fietsverhuur. Bent u een golfliefhebber, dan kunt u naar de Zaanse golfclub of Golfbaan Spaarnwoude.

De woonboot is niet geschikt om mee te varen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design