Toon filters
Sluit filters

Tulp En Zee

Nederland, Zuid-Holland, Noordwijk

  • Happy Home
Al vanaf:
€763,-
Bekijk Aanbod

Informatie Tulp En Zee

Geniet met het hele gezin van een vakantie aan zee. Dit vakantiepark bevindt zich vlakbij het strand van Noordwijk. Voor liefhebbers van zwemmen, zonnebaden, wandelen en fietsen is dit vakantiepark een fantastische locatie. Op het vakantiepark bevinden zich karakteristieke vakantiehuizen in koloniale stijl. De verdeelde raampartijen, de houtbewerking en de authentieke kleurstellingen vormen een sfeervol geheel. De compleet uitgeruste open keuken en de eethoek staan in verbinding met de woonkamer. Vanuit de woonkamer bereikt u het fraai afgewerkte terras, dat aan meerdere zijden van het vakantiehuis is gelegen. Ieder vakantiehuis beschikt over een ruime tuin.

Tijdens uw verblijf op dit vakantiepark aan zee hoeft u zich geen moment te vervelen. Voor de kinderen is een speeltuin en een kleine kinderboerderij aanwezig. Bij een verblijf van 2 weken of langer ontvangt u iedere week nieuw bedlinnen (kosten per week). Bij de receptie kunt u vers brood bestellen, dat aan het vakantiehuis wordt geleverd. De receptie biedt ook scooters te huur aan. Tegen betaling kunt u de bedden alvast laten opmaken. Handdoeken, theedoeken, kinderstoel en -bed te huur. Vanuit het vakantiepark zijn het strand en de duinen van Noordwijk gemakkelijk bereikbaar. Tevens kunt u een bezoek brengen aan het gezellige centrum van Noordwijk, waar enkele restaurants, bars en winkels gelegen zijn.

Dit vakantiehuis is uiteraard zeer geschikt wanneer u van het strand en de zee wilt genieten, maar de omgeving heeft nog veel meer te bieden. De Keukenhof in Lisse bevindt zich op slechts 8 km afstand. Dit wereldberoemde bloemenpark trekt jaarlijks vele bezoekers. Beleef een overgetelijke dag met uw kinderen in attractiepark Duinrell, 18 km of in miniatuurstad Madurodam, 30 km. Enkele interessante steden in de buurt zijn Leiden, 18 km en Haarlem, 20 km. Op 1 km afstand bevindt zich een golfbaan.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design