Toon filters
Sluit filters

Bellapais

Nederland, Noord Cyprus, Kyrenia

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€269,-
Bekijk Aanbod

Informatie Bellapais


Zonvakantie Cyprus - Bellapais ***+


Het noordelijke deel van Cyprus is dé ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie! Maak kennis met het aangename klimaat, de ongerepte zandstranden en afgelegen baaien. Naast dat u optimaal kunt genieten van zon, zee en strand heeft Cyprus u ook veel cultuur te bieden.



Gedurende uw zonvakantie verblijft u in het rustig gelegen 3-sterren-plus hotel Bellapais, aan de voet van het Five Finger gebergte en nabij het strand. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over Kyrenia en de oude haven. Het is Only Adult, de minimale leeftijd van gasten is 12 jaar. U kunt dus u kunt in alle rust ontspannen aan het zwembad en heerlijk genieten van de zonnestralen. Tijdens heerlijke zomeravonden worden er shows en live-muziek gegeven. Het centrum van het stadje Bellapais en strand liggen op loopafstand.



De bekende badplaats Kyrenia bevindt zich op ca. 4 km van het hotel en is met haar goudkleurige zandstranden en aflopende zeebodem een waar paradijs voor strandliefhebbers! Slenter in het centrum door de kleine staatjes die uitkomen in de pittoreske en eeuwenoude haven, met vele winkels, gezellige terrasjes en restaurants. Neem plaats voor een heerlijk hapje en een drankje en geniet van het mooie uitzicht. Breng ook zeker een bezoek aan het indrukwekkende kasteel van Kyrenia dat al in 330 na Chr. is gebouwd!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design