Toon filters
Sluit filters

Voordeelcruise Oost-Nederland

Nederland, , Rotterdam

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€199,-
Bekijk Aanbod

Informatie Voordeelcruise Oost-Nederland


Voordeelcruise Oost-Nederland


Beleef tijdens deze 5-daagse riviercruise het mooiste van Oost-Nederland op een bijzondere manier, namelijk vanaf het water! Per zeer geliefde MS Allegro bezoekt u o.a. Schoonhoven, Arnhem en de oude Hanzesteden Deventer en Kampen.



Stap in Rotterdam aan boord en vaar met het uitstekend beoordeelde MS Allegro mee naar de mooiste plaatsen in het oostelijke gedeelte van Nederland. We laten Rotterdam achter ons om naar Schoonhoven te varen. Schoonhoven wordt ook wel de 'Zilverstad' genoemd. Neem een kijkje bij De Watertoren, één van de mooiste watertorens van Nederland. De Veerpoort is ook een bezoek meer dan waard. De poort heeft zijn naam te danken aan de veerverbinding tussen Schoonhoven en Gelkenes aan de overkant van de Lek. Na Schoonhoven staat de volgende bestemming, Arnhem, op u te wachten. Deze Gelderse stad is gelegen aan de Nederrijn en biedt veel winkelplezier, meer dan genoeg terrasjes en prachtige stadsparken om even te genieten van de rust. Deze stad bevat historische monumentale gebouwen en is ook bekend om 'De Slag om Arnhem'. Op de derde dag zal u naar één van de oude Hanzesteden varen, Deventer.

Deventer heeft veel te bieden zoals het Speelgoedmuseum, Historische Museum Deventer en ook de eeuwenoude binnenstad is een bezoekje meer dan waard met o.a. het oude stadshuiscomplex. Vervolgens arriveren we in Kampen. Door haar ligging op de handelsroute langs de Rijn en de Zuiderzee werd Kampen een welvarende Hanzestad. De rijke geschiedenis maakt het dat er volop historische bezienswaardigheden te vinden zijn. In Kampen zijn maar liefst meer dan 500 rijksmonumenten te bewonderen! De laatste dag van de riviercruise door Oost-Nederland is aangebroken en zullen we naar de Bataviahaven in Lelystad varen waar u dient te ontschepen en op eigen gelegenheid naar huis kunt reizen.



Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waaronder ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Tijdens deze cruise wordt u elke avond geamuseerd door live muziek. Waag een dansje op de dansvloer, drink een drankje bij de bar of klets lekker bij met uw reisgenoten. Uniek onder de rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken bereikt.

 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design