Toon filters
Sluit filters

Operareis Verona & Gardameer

Nederland, Emilia Romagna, Bologna

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€549,-
Bekijk Aanbod

Informatie Operareis Verona & Gardameer


Operareis Verona & Gardameer


Stip Reizen heeft beslag weten te leggen op enkele unieke zomerse operareizen naar Verona. Geniet in een sfeervolle ambiance van de mooiste opera's zoals Carmen, Aïda, La Traviata of Turandot. Vanaf slechts € 569,- boekt u deze onvergetelijke 6-daagse reis, inclusief vluchten, hotelovernachtingen, diverse maaltijden, excursieprogramma en tickets voor 2 opera’s! In één van de grootste nog bestaande Romeinse amfitheaters ter wereld bent u in een fantastische ambiance getuige van de mooiste Italiaanse opera’s. De zwoele zomeravondlucht, de sfeervolle belichting, schitterende decors en prachtige muziek van beroemde componisten als Puccini en Verdi bezorgen u werkelijk een onvergetelijke ervaring! Daarnaast maken we een wijntour, bezoeken we de kunststad Bologna, de historische binnenstad van Verona en het prachtige Sirmione. Een rondrit langs het Gardameer met bezoekjes aan Riva en Malcesine maken uw reis compleet. Profiteer snel van dit zeer complete aanbod tegen de allerbeste prijzen!



Hotel


Tijdens uw operareis overnacht u in een goed middenklasse hotel in de omgeving van Verona. Uw kamer is tenminste voorzien van een bad/douche, toilet en tv.



Verzorging


Tijdens uw operareis verblijft u op basis van 5x logies en ontbijt. Daarnaast is er op drie avonden een 3-gangendiner in het hotel inbegrepen.



Opera Tickets


Bij dit arrangement zijn voor 2 opera’s een ticket per persoon voor de ticketcategorie Gradinata Non Numerata (ongereserveerde zitplaatsen sector C of F) inbegrepen. Ter plaatse is het mogelijk kussentjes te huren bij deze plaatsen. Op aanvraag kunt u bij Stip Reizen een upgrade boeken naar andere categorieën. 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design