Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Rhodos - D'Andrea Mare

Nederland, Rhodos, Trianda

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€688,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Rhodos - D'Andrea Mare


Fly & Go Rhodos - D'Andrea Mare ****


Boek nu deze Fly & Go en ontdek het veelzijdige Rhodos. Dit prachtige eiland met het grootste aantal zonne-uren van Griekenland is al jaren een populaire vakantiebestemming. En dat is niet voor niets! Het biedt u niet alleen schitterende stranden met een helderblauwe water en diversiteit aan gezellige badplaatsen. Maar Rhodos herbergt ook prachtige natuur en historierijke cultuur die u met uw eigen huurauto kan gaan ontdekken. Bij deze zonvakantie is, naast een heerlijk verblijf in het 4-sterren hotel D'Andrea Mare o.b.v. All Inclusive, namelijk ook een huurauto inbegrepen.



Dus bezoek Rhodos-stad met haar indrukwekkende ommuurde oude stad en een gezellige centrum. Tijdens een Fly & Go Rhodos mag een bezoek aan Lindos niet ontbreken. Lindos wordt ook wel het witte stadje genoemd en het zal u meteen duidelijk zijn waarom. Dwaal door de smalle straatjes vol winkeltjes en restaurantjes of maak een ritje per ezel naar de tempel van Athena Lindia. In de zomer is een bezoek aan de vlindervallei in het noordwesten van Rhodos een echte aanrader. Ook Epta Piges is een belangrijke bezienswaardigheid op het Rhodos. In dit natuurgebied bevinden zich 7 bronnen waarvan het water zo zuiver is dat u zo kunt drinken. Ook kunt u wandeling maken door de stenen tunnel, een 175 lange tunnel van slechts 75 cm breed en 170 cm hoog.



Na een enerverende dag geniet u in het All Inclusive hotel D'Andrea Mare van uw welverdiende rust. Het hotel beschikt over diverse bars, een buffetrestaurant en spa center met o.a. sauna, hammam en massages. In de tuin vindt u maar liefst 3 zwembaden en een zonneterras met ligbedden. D'Andrea Mare ligt direct aan het strand van Trianda waar de ligbedden al voor u klaar staan. Voor de kinderen is er een miniclub, een minidisco. kinderbadje en een speeltuintje. Op ca. 1 km van D'Andrea Mare ligt het toeristische centrum van Trianda. In deze gezellige plaats, ook wel Ialyssos genoemd, vindt u vele bars en sfeervolle restaurantjes.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design