Toon filters
Sluit filters

Cruise Frankrijk, Spanje & Italië

Nederland, , Genua

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€629,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Frankrijk, Spanje & Italië


Cruise Frankrijk, Spanje & Italië ****


Vaar per 4-sterren MSC Armonia, dat eind 2014 compleet is gerenoveerd en voorzien is van de meest moderne faciliteiten, naar idylissche bestemmingen aan de Middellandse Zee. Aan boord van de MSC Armonia kunt u genieten van heerlijke culinaire gerechten, afgewisseld met prachtige panorama uitzichten en hoogwaardige entertainment. Tijdens de cruise doet u (afhankelijk van uw vertrekdatum) o.a. Menorca, Malta en Civitavecchia/Rome aan, of Mallorca, Ibiza en Toscane. Naar welke route gaat uw voorkeur uit? 



U vliegt per KLM bijna rechtstreeks naar uw cruiseschip! U vliegt namelijk direct naar Genua en de luchthaven ligt op zeer korte afstand van de inschepingshaven. Op eigen gelegenheid reist u vervolgens naar de haven van Genua (transfer zeer voordelig bij te boeken). Hier scheept u zich in op de fraaie MSC Armonia, waar u de ultieme cruise ervaring beleeft. Dit heerlijke cruiseschip is onlangs geheel gerenoveerd en voldoet aan alle moderne wensen en eisen. De comfortabele hutten, het uitgebreide aanbod aan entertainment, culinaire faciliteiten én ontspanningsmogelijkheden zorgen voor een optimale cruisesensatie! Ook voor de jongste gasten is op dit cruiseschip van alles te beleven met een speciale speelruimte, spannende (water) en een activiteitenprogramma voor de kinderen. Kortom; een ideaal cruiseschip voor jong én oud!



Welke datum u ook kiest, op de tweede dag van deze cruisevakantie komt u aan in het Zuid-Franse Marseille. In deze van oorsprong Griekse havenstad aan de Middellandse Zee wachten u diverse bezienswaardigheden. Ontdek bijvoorbeeld de 'Corniche Kennedy', de schitterende kustweg die een panoramisch uitzicht biedt op de eilanden voor de kust van Marseille en bewonder de fraaie basiliek Notre-Dame de la Garde. Indien u de cruisevakantie met vertrek van 4 juni t/m 17 september boekt brengt u vervolgens een bezoek aan de Balearen Mallorca en Ibiza. U heeft hier ruim de tijd om deze twee gezellige eilanden te gaan ontdekken. Zo brengt u bijna 24 uur door op Ibiza! Het populaire eiland Ibiza houdt een reputatie hoog als feestparadijs, maar herbergt ook prachtige natuur en interessante bezienswaardigheden. Met name d’Alt Villa, de oude stad van Ibiza, is een aanrader. Deze tegen de heuvel aangelegen stadskern heeft een mooie kathedraal die zeker een bezoekje waard is. Bovendien levert het panoramische uitzicht vanaf de top van de heuvel op zee en de fraaie stranden schitterende vakantiefoto’s op! De historische stadskern staat op de Wereldergoedlijst van UNESCO. Via Sardinië komt u op de zevende dag van uw cruisevakantie aan in Livorno, vanwaar u de mogelijkheid heeft om Toscane te ontdekken. 



Vangt u van 23 april t/m 4 juni of van 24 september t/m 22 oktober deze cruisevakantie aan, dan staat u na Marseille het rustige Mahón op Menorca te wachten. Cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met o.a. een bezoek aan het Plaza Esplenada, het Teatre Principal (één van de oudste operahuizen van Spanje), de Sant Frances kerk en het Es Ferginal Park, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Na het mooie Sardinië volgt een bezoek aan Valletta, de hoofdstad van Malta. De Sint John's Co-Kathedraal is de grootste publiekstrekker van Valletta. Ook het Siciliaanse Messina en Civitavecchia, vanwaar u Rome kunt bezichtigen, staan op het cruiseprogramma. De stad Rome, het juweeltje van Italië, is dermate rijk aan monumenten en kunstwerken uit alle perioden van de beschaving vanaf de prehistorie tot heden, dat een bezoek dat bestaat uit meerdere dagen nauwelijks voldoende is om alle gebouwen en musea te kunnen bekijken. Uit de Romeinse oudheid stammen onder meer het Forum Romanum (opgravingen van het politieke centrum van het oude Rome) en het Colosseum, het beroemde amfitheater. Zoekt u dus een cruise vol culturele hoogtepunten, dan is deze route zeker aan te bevelen! Welke route en datum u ook kiest, uw cruise eindigt in Genua. Na de vlucht vanaf Genua per KLM eindigt uw heerlijke cruisevakantie per MSC Armonia! 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design