Toon filters
Sluit filters

Zonvakantie Egypte & Gratis Nijlcruise

Nederland, Rode Zee, Makadi Bay

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€499,-
Bekijk Aanbod

Informatie Zonvakantie Egypte & Gratis Nijlcruise


Zonvakantie Egypte & Gratis Nijlcruise *****


Stip Reizen biedt u een ongelofelijke unieke reis! Nooit eerder had u de gelegenheid om 15 dagen te genieten van al het moois wat Egypte te bieden heeft tegen zo'n scherpe prijs. U betaalt namelijk alléén voor de 8-daagse zonvakantie aan de Rode Zee en krijgt er een 8-daagse Nijlcruise GRATIS bij! Een ideale combinatie van een ontdekkingsreis over de Nijl en een week lang zon, zee en strand. Geloof het of niet, maar bij deze absolute bodemprijzen zijn de vliegreis, transfers, 7 nachten verblijf in het 5-sterren Stella Makadi Garden o.b.v. All Inclusive en een 8-daagse 5-sterren cruise inclusief alle maaltijden aan boord inbegrepen!



Uw vakantie start met de 8-daagse Nijlcruise. Na aankomst op de luchthaven volgt de transfer naar de haven van Luxor, waar u zich inscheept op het 5-sterren schip MS New Serenade (of gelijkwaardig). Tijdens deze cruise maakt u kennis met bijzondere plaatsen en bezoekt u prachtige tempels. Onder meer de Tempel van Luxor, één van de belangrijkste tempels van Egypte, de mystieke Vallei der Koningen, de beroemde dubbeltempel van Kom Ombo en Aswan met de grootste en meest indrukwekkende stuwdammen ter wereld komen aan bod.



Na deze dagen vol prachtige indrukken kunt u nog een week lang genieten van het heerlijke klimaat tijdens uw verblijf in het 5-sterren Stella Makadi Garden in Makadi Bay. Dit splinternieuwe All Inclusive hotel biedt maar liefst 5 zwembaden, waarvan een met een ca. 7m lange waterglijbaan. Tevens kunt u gratis gebruik maken van alle faciliteiten van het zusterhotel Stella Makadi Beach, welke direct aan het strand is gelegen.



Deze eenmalige aanbieding is slechts tijdelijk te boeken, dus wacht niet te lang... VOL=VOL! Gegarandeerd vertrek!



Let op: vanwege de sluiting van Stella Makadi Garden tot en met 31-05-2016 zullen alle gasten in gedurende deze periode in Stella Makadi Beach verblijven.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design