Toon filters
Sluit filters

Cruise Griekse Eilanden

Nederland, , Venetië

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.149,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Griekse Eilanden


Cruise Griekse Eilanden ****


Boek nu deze fantastische 8-daagse cruise per 4-sterren Norwegian Jade naar de Griekse Eilanden! Geniet van de prachtige Middellandse Zee en ontdek Corfu, Santorini, Mykonos en Katakolon. Deze cruise is inclusief vliegreis en alle maaltijden aan boord. Mis deze kans niet profiteer bovendien van een exclusief aanbod. Tijdelijk ontvangt u gratis het Ultimate Drinking Package. Dit houdt in dat alle frisdrank, bier, sterke dranken, cocktails en wijn (tot $ 15 per glas) zijn inbegrepen! Let op: slechts een beperkt aantal plaatsen per vertrekdatum!



U vliegt naar Venetië, vanwaar u op eigen gelegenheid naar de haven van Venetië reist en waar u aan boord gaat van de Norwegian Jade. De Norwegian Jade biedt u alle luxe en comfort die u van een toprederij als Norwegian Cruise Lines mag verwachten. Of u nu wilt ontspannen op het zonnedek met een boek of liever de tijd actief besteedt door te sporten in het fitness centrum, het kan allemaal! Heerlijk eten kunt u in maar liefst 12 restaurants en in de vele gezellige bars wordt live muziek afgewisseld met rustige klassiekers. Met het zogenaamde Freestyle Cruising concept kunt u eten waar en wanneer u wilt. Na een inspirerende dag en een heerlijk diner in één van de restaurants kunt u de avond op diverse manieren voortzetten. Zo is er een groot theater waar u geniet van dagelijkse shows, kunt u een gokje wagen in het casino, een bezoek brengen aan de cocktailbar of dansen in de bruisende discotheek



Vanuit de haven van Venetië vaart u richting Corfu. Na een ontspannen dag op zee komt u aan op dit prachtige eiland. Hier kunt u heerlijk ontspannen op het strand en genieten van talloze winkeltjes, restaurants, tavernes en gezellige marktjes. Vanuit Corfu vaart u door richting het vulkanische Santorini, één van de meest schitterende eilanden van Griekenland. Bewonder de authentieke dorpjes vol smalle, sfeervolle straatjes, ezels en helderwitte huizen en kerken met blauwe koepeldaken. U vaart vanuit Santorini door naar het schilderachtige Mykonos. Typerend voor Mykonos zijn de witgekalkte huizen, windmolens en de kleurrijke haven. Tot slot vaart u naar Katakolon. Dit Griekse schiereiland staat bekend om haar imposante tempels en u kunt er één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Griekenland bezoeken: de geboorteplaats van de moderne Olympische Spelen, Olympia. De laatste dag brengt u door op zee en vaart u weer richting de haven van Venetië. Na de ontscheping reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Venetië, voor uw terugvlucht naar Amsterdam. U kunt terugkijken op een geweldige cruise!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design