Toon filters
Sluit filters

Cruise Griekenland en Kroatië

Nederland, , Venetië

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.448,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Griekenland en Kroatië


Cruise Kroatië en Griekenland ****


Boek nu deze fantastische 8-daagse cruise per 4-sterren Norwegian Jade naar de mooiste plekjes aan de Middellandse Zee en Adriatische Kust. Ontdek de mooiste bestemmingen in Kroatië en Griekenland, zoals Dubrovnik, Piraeus/Athene, Sanntorini en Split!. Deze cruise is inclusief vliegreis en alle maaltijden aan boord volgens het zeer populaire Freestyle Cruising principe. Tijdelijk ontvangt u gratis het Ultimate Drinking Package. Dit houdt in dat alle frisdrank, bier, sterke dranken, cocktails en wijn (tot $ 15 per glas) zijn inbegrepen! Mis deze kans niet en profiteer nu bij Stip Reizen van deze actie!



U vliegt naar Venetië, vanwaar u op eigen gelegenheid naar de haven van Venetië reist en waar de Norwegian Jade op u wacht. Vanuit de haven van Venetië vertrekt u naar de eerste bestemming Dubrovnik, ook wel 'de parel van de Adriatische Zee' genoemd. Bewonder de indrukwekkende paleizen, kerken en kloosters en struin door de steile straatjes. Na een dag op zee te hebben doorgebracht arriveert u in Piraeus, de havenstad van Athene. Bezoek hier de schitterende Akropolis, de historische nederzetting op de Tafelberg die u niet over het hoofd kunt zien en het daar gelegen imposante Parthenon. Vanuit hier vaart u verder naar Santorini, één van de meest schitterende eilanden van Griekenland. Bewonder de authentieke dorpjes vol smalle, sfeervolle straatjes, ezels en helderwitte huizen en kerken met blauwe koepeldaken. Er volgt een dag op zee waarbij u in de richting van Split vaart. Bezoek onder meer het archeologisch museum van Split en bekijk een uitgebreide verzameling voorwerpen van de prehistorie, over de Griekse kolonisatie en de Romeinse of bewonder de kathedraal van Sint Duje of Sint Dominus. Tot slot zet het cruiseschip weer koers naar de haven van Venetië. U reist op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Venetië, voor uw terugvlucht naar Amsterdam. U kunt terugkijken op een geweldige cruise!



Tijdens deze fantastische cruise, verblijft u aan boord van de 4-sterren Norwegian Jade waar u zich geen moment hoeft te vervelen! Zo beschikt het schip over maar liefst 12 restaurants en vele gezellige bars waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Er is er een gezellig zonnedek waar u heerlijk kunt ontspannen met zwembaden, omringd door diverse jacuzzi’s en een kinderbad. Ook aan de sportieve vakantieganger is gedacht met o.a. een joggingparcours, golf pro shop en een fitnessruimte. Zoals u ziet beschikt het cruiseschip over genoeg faciliteiten om van te genieten en de opgedane indrukken op u te laten inwerken!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design