Toon filters
Sluit filters

Aparthotel Monterrey

Nederland, Ibiza, San Antonio

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€498,-
Bekijk Aanbod

Informatie Aparthotel Monterrey


Zonvakantie Ibiza - Monterrey Appartementen**


Boek nu een voordelige zonvakantie naar Ibiza en verblijf in de rustig gelegen Monterrey Appartementen. Dit appartementencomplex ligt op een unieke locatie, omringd door een charmant boerengebied en heeft een prachtige tuin. Het complex ligt op ca. 450m van het mooie zandstrand Punta Pinet, in de baai van San Antonio en ideaal als uitvalsbasis voor het maken van lange wandelingen of juist heerlijk te relaxen tijdens uw vakantie op Ibiza.



Op slechts 150m is er een bushalte die de baai van San Antonio met de rest van het eiland verbindt. San Antonio is van een klein vissersdorp uitgegroeid tot een moderne en drukbezochte badplaats. Deze plaats ligt in een heuvelachtige groene omgeving. U vindt er vele terrassen op de brede boulevard bij de haven. Het belangrijkste winkel- en uitgaansgebied bevindt zich in de smalle straatjes die op de brede boulevard uitkomen. Vanuit het centrum kunt u makkelijk per bus naar enkele stranden en Ibiza-stad,



U verblijft in het 2-sterren Monterrey Appartementencomplex op basis van logies. Het complex heeft een zwembad voor zowel volwassenen als kinderen met een zonneterras met gratis ligstoelen en een snackbar. U kunt verblijven in een studio of een 2-kamerappartement. Een unieke locatie voor een heerlijk verblijf op Ibiza!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design