Toon filters
Sluit filters

Cruise Westelijke Middellandse Zee

Nederland, , Genua

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€879,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Westelijke Middellandse Zee


Cruise Westelijke Middellandse Zee


Vaar per 4-sterren in het voorjaar, de zomer of het najaar naar heerlijke zonnige bestemmingen in de westelijke Middellandse Zee per MSC Poesia. Aan boord van dit cruiseschip wacht u het allerbeste wat betreft vermaak en comfort, zodat u optimaal kunt genieten van een heerlijke cruisevakantie. Tijdens de cruise doet u o.a. Sicilië, Malta én Barcelona aan! 



Na een rechtstreekse vlucht per KLM naar Genua volgt de zeer korte transfer naar de haven van Genua (m.u.v. vertrek vanaf 23/10, dan vliegt u naar Milaan). Hier scheept u zich in op de fraaie MSC Poesia. In de indrukwekkende lobby, die maar liefst 3 dekken hoog is, wordt u gastvrij verwelkomd. De MSC Poesia beschikt verder over o.a. 4 restaurants, diverse bars, waaronder een sfeervolle wijnbar, een Mojito bar en Piraña bar buiten, 2 zwembaden, 4 whirlpools en een bibliotheek. In de avond kunt u genieten van een voorstelling in het theater, swingen in de discotheek, ontspannen in de nachtclub of een gokje wagen in het casino. Ook voor de jongste gasten is op dit cruiseschip van alles te beleven met een speciale speelruimte, computerspelletjes en een activiteitenprogramma voor de kinderen. Kortom; een ideaal cruiseschip voor jong én oud!



Op de tweede dag van deze cruisevakantie komt u aan in het Zuid-Italiaanse Napels, een stad waar u volop kunt genieten van kunst en cultuur. Maar ook een dagexcursie naar de wereldberoemde Vesuvius behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens staat Messina, gelegen op het mooie Sicilië, op het cruiseprogramma. Dwaal door de historische binnenstad of breng een bezoek aan de Dom van Messina! Maak tijdens uw bezoek aan Italië ook kennis met de Italiaanse cultuur en proef van de overheerlijke pizza’s en pasta’s! Nergens smaken deze zo heerlijk als in eigen land; Italië! Na een bezoek aan het culturele Malta staat het zonnige Palma de Mallorca op het programma. In de oude stad vindt u vele winkels, bars, restaurants, nachtclubs en een drukke jachthaven en hoeft u zich dus hier geen moment te vervelen. En wat te denken van het bruisende Barcelona? Bewonder de Sagrada Familia, slenter over de Ramblas of huur een fiets en ontdek op een bijzondere manier deze schitterende stad! Maar dat is nog niet alles! Op de een na laatste dag van deze cruise bezoekt u ook nog Marseille. In deze van oorsprong Griekse havenstad aan de Middellandse Zee wachten u diverse bezienswaardigheden. Ontdek bijvoorbeeld de 'Corniche Kennedy', de schitterende kustweg die een panoramisch uitzicht biedt op de eilanden voor de kust van Marseille en bewonder de fraaie basiliek Notre-Dame de la Garde. Na aankomst in Genua volgt de transfer naar de luchthaven. U vliegt wederom per KLM vanaf Genua terug naar Amsterdam, wat helaas het einde van een prachtige cruisevakantie betekent!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design