Toon filters
Sluit filters

Cruise Schotland & Ierland of Noorwegen & Noordkaap

Nederland, , Hamburg

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.149,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Schotland & Ierland of Noorwegen & Noordkaap


Cruise Schotland & Ierland of Noorwegen & Noordkaap ****+


Wat een superaanbieding! Vaar per luxe 4-sterren-plus MSC Splendida naar de mooiste bestemmingen van Schotland en Ierland of naar het waanzinnig mooie Noorwegen en de Noordkaap! Zo maakt u bij vertrek op 27 april en 8 mei in maar liefst 12 dagen tijd kennis met de schitterende Schotse Hooglanden met o.a. het wereldberoemde Loch Ness, bezoekt u vanuit Greenock met het typisch Schotse Glasgow en beleeft u de bruisende Ierse hoofdstad Dublin. Wanneer u de cruise met vertrek op 19 mei boekt, vaart de MSC Splendida in wederom 12 dagen een unieke route naar het noorden van Europa. Absoluut hoogtepunt van deze cruise is de beleving van de Middernachtzon, waarbij de zon gedurende 24 uur niet onder gaat! Maar ook de schitterende Noorse Fjorden mogen natuurlijk niet ontbreken. Welke route u ook kiest, u verblijft op het luxueuze 4-sterren-plus MSC Splendida inclusief alle maaltijden aan boord! Normale brochureprijs € 1.099,- dus maar liefst €50%  korting!



Nadat u op eigen gelegenheid naar de haven van Hamburg bent gereisd, dat op slechts 5 uur rijden van Utrecht gelegen is, scheept u zich in op de MSC Splendida. Dit schip weet als geen ander vooruitstrevende technologie en uitzonderlijk comfort te combineren. Typerend is het futuristische design waarbij de Italiaanse stijl en elegantie niet uit het oog zijn verloren. Het grote aantal faciliteiten maakt dat u niets tekort komt. Geniet van een romantisch diner in het Villa Verde restaurant met panoramisch uitzicht op zee, werk aan uw conditie in de fitnessruimte of neem een duik in één van de vier zwembaden. Op zoek naar ontspanning? Relax op het zonnedek dat enkel voor volwassenen toegankelijk is of bezoek de geliefde Aurea Spa, waar u heerlijk in de watten wordt gelegd.



Indien u kiest voor de route naar Schotland en Ierland (vertrek 27 april en 8 mei), is de eerste bestemming Invergordon. Invergordon is gelegen midden in de Highlands en is een inspiratiebron van vele dichters, met zijn ruwe en grootse landschappen. Daarnaast staat Greenock, vanwaar u kennis kunt maken met Glasgow, op het cruiseprogramma. Glasgow is de grootste stad van Schotland en de op twee na grootste stad in Groot-Brittannië. De stad beschikt over een prachtige kathedraal, diverse botanische tuinen en het is een paradijs voor winkelliefhebbers, maar bovenal heerst in Glasgow de échte Schotse cultuur. Maar ook het bruisende Dublin mag natuurlijk niet ontbreken! Dublin is de thuisbasis voor het bekende Guinness bier, waarover u meer te weten kunt komen in het Guinness Storehouse. Verken verder vooral de gezellige wijk Temple Bar, bezoek de markt in Henry Street of shop een nieuw boek in de oudste boekenwinkel van het land, welke al sinds de 18e eeuw bestaat: Hodges Figgis. Na het Southampton bereikt u weer de haven van Hamburg. 



Wanneer u besluit om de cruisevakantie met vertrek op 19 mei te boeken, is de eerste bestemming het Noorse Alesund. Vandaag de dag is deze stad het levendige centrum van de regio en rijk aan cultuur, leuke cafés, restaurants en winkels. Bovendien kunt u vanuit de stad wandelen naar de omringende heuvels, waar vandaan u een prachtig panoramisch uitzicht heeft op de bijzondere ligging van Alesund en de grillige kustlijn. Vervolgens bezoekt u het noordelijkste plaatsje van de wereld; Honningsvag! Een klein stukje van Honningsvag vandaan vindt u de Noordkaap. Het meest noordelijke punt bestaat uit een enorme rots die ca. 300 m boven de Barentszee steekt. Vanaf hier heeft u een adembenemend uitzicht over de Arctische Oceaan en het schijnsel van de zon,dat eind mei niet onder zal gaan! Dit verschijnsel noemen we de Middernachtzon en is een unieke belevenis. Via Tromsø en Molde bereikt het cruiseschip de Noorse fjorden. Bezoek in Hellesylt de waterval bij de haven, het oude kerkje Sunnylven of geniet tijdens een wandeling van de adembenemende omgeving. De 15 km lange Geirangerfjord staat sinds 2005 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege zijn uitzonderlijke schoonheid. Na het mooie Noorse Bergen komt u weer aan in Hamburg. 

 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design