Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Hippolytushoef (Hnh024)

Nederland, Noord-Holland, Hippolytushoef

  • Happy Home
Al vanaf:
€443,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Hippolytushoef (Hnh024)

Ruime en comfortabele vakantiewoning gelegen in het prachtige Wieringerland dicht bij de Waddenzee kust. Bij deze woning heeft u een omheinde tuin van 270 m2 waarin (beide op hout gestookt) een hottub voor 5 personen en een sauna voor 3 tot 4 personen welke u onbeperkt kunt gebruiken.

Aan de voorkant van de woning heeft u een eigen terras met tuin meubelen om heerlijk te genieten van het zonnetje. Bent u in de keuken, dan kijkt u uit over het prachtige polderlandschap.

Het gemeenschappelijk grondstuk is maar liefst 6000 m2 groot. Hierop is ook een speeltuin met diverse speel en klim toestellen zoals onder andere een piratenboot.

De eigenaar bied enkele extra faciliteiten: huur kinderbed, ontbijt en diner mogelijkheden. Ook kunt u activiteiten bij de eigenaar aanvragen: (sport)vissen, wadlopen of een leuke rondvaart.



De omgeving staat bekend om de bloembollen en prachtig gekleurde velden in het voorjaar. Watersport is volop mogelijk met het IJsselmeer en de Waddenzee zo dicht bij. In Den Helder kunt u naar Fort Kijkduin of de onderzeeƫr van buiten en binnen bekijken in het Marinemuseum. Op de vrijdagochtend kunt u in het hoogseizoen ook een bezoek brengen aan de kaasmarkt in Alkmaar.

Bent u met een grote groep? Huur dan de woningen HNH022 en HNH023 erbij, dit biedt plaats aan 48 personen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design