Toon filters
Sluit filters

Hotel Luna Falesia Mar

Nederland, Algarve, Olhos d?Agua

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€392,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Luna Falesia Mar


Zonvakantie Portugal - Hotel Falesia Mar ***


Het bekende en geliefde 3-sterren aparthotel Luna Falesia Mar biedt u een prachtig uitzicht over zee. Het op een klif gelegen hotel heeft een rustige ligging maar heeft volop vertier binnen handbereik. Het strand bereikt u via trappen, winkeltjes liggen op ca. 500m afstand en het centrum van Olhos d'Agua ligt op ca. 800m.

Dit leuke complex beschikt over allerhande faciliteiten om u van een zorgeloze zonvakantie te laten genieten. Geniet van het ruime zonneterras met voldoende ligbedjes, parasols, zwembad en apart kinderbad. Neem een drankje op het terras of aan de bar of doe uzelf tegoed aan een hapje in het buffetrestaurant of snackbar, terwijl de jongste gasten zich uitstekend vermaken in de speeltuin of miniclub. Qua sport- en ontspanning biedt dit hotel u verschillende mogelijkheden en het animatieteam zorgt voor vermaak.



Olhos d’Agua, een badplaats aan de Portugese Algarve, is een deelgemeente van de gemeente Albufeira. Olhos d’Agua, dat “ogen van water” betekent, heeft zijn naam te danken aan de zoetwaterbronnen die zich op bepaalde plaatsen aan de kust onder het strand bevinden en bij eb vrijkomen als ronde plekken in het strand die eruit zien als “ogen van water”. Het lekkere koude water voorzag in het verleden het gehele dorp van water. Olhos d’Agua heeft een strand, enkele cafés en restaurants en ligt op ca. 5km van de stad Albufeira.



Albufeira is één van de meest geliefde badplaatsen van de Algarve. In het oude gedeelte van Albufeira, dat in de laatste jaren is uitgegroeid van een vissersdorpje tot de belangrijkste toeristische badplaats van de Algarve, vind u nog de typisch Portugese sfeer terug. U vindt hier lange zandstranden, kleine knusse straatjes in de oude stad, trendy barretjes en discotheken.



Heerlijk ontspannen aan het zwembad van het hotel of eropuit en ontdekken wat de mooie Algarve u te bieden heeft. Portugal is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie voor het hele gezin.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design