Toon filters
Sluit filters

Hotel Gasthof Kern

Nederland, Beierse Woud, Hafling

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€189,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Gasthof Kern


Autovakantie Duitsland - Hotel Gasthof Kern ***


Het Beierse Woud en de Chiemsee vormen een prachtige bestemming voor uw autovakantie Duitsland. Geniet van een 6-, 8- of 15-daags verblijf in het gemoedelijke Hotel Gasthof Kern, waar u verblijft op basis van halfpension plus. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo bereikt u de Chiemsee al in 20 minuten rijden.



Hotel Gasthof Kern is rustig gelegen in het dorpje Halfing en vormt een perfecte uitvalsbasis om het ongerepte Beierse Woud te verkennen. Hier vindt u een uitgebreid aanbod natuur, cultuur en sportief vermaak. Een aanrader is natuurlijk een bezoek aan de Chiemsee, ook wel het Beierse meer genoemd. Naast het meer treft u hier het romantische Fraueninsel en het slot van Herrenchiemsee. Daarnaast biedt het Beierse Woud schitterende wandel- en fietsroutes, waarbij u volop van het natuurschoon kunt genieten.



Na een actieve dag weg is het heerlijk bijkomen in Hotel Gasthof Kern. Laat de smakelijke gerechten in het restaurant u smaken, geniet bij mooi weer van een drankje op het terras en zoek de ontspanning op in het wellnessgedeelte. U verblijft op basis van halfpension plus, waarbij naast het ontbijt en diner enkele extra's zijn inbegrepen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design