Toon filters
Sluit filters

Aparthotel Sterngucker

Nederland, Salzburgerland, Königsleiten

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€129,-
Bekijk Aanbod

Informatie Aparthotel Sterngucker


Autovakantie Oostenrijk - Aparthotel Sterngucker ***


Boek bij het altijd voordelige Stip Reizen uw autovakantie naar Oostenrijk! Wij selecteerden voor u het door een Nederlanderse familie gerund Aparthotel Sterngucker, inclusief ontbijtbuffet en 3-gangen keuzediner. Het appartementencomplex is gelegen in Königsleiten en biedt een fantastisch uitzicht over het berglandschap!



In de directe omgeving van Aparthotel Sterngucker liggen verschillende prachtige wandelroutes. De frisse lucht zal u extra energie geven om zelfs de steilste bergen te bedwingen. Bent u meer een fietser? Beklim dan de Taurnradweg , een fietsroute die u van het nabijgelegen Krimml in de richting van Salzburg zal voeren. Deze fietsroute brengt u langs de mooiste plekken in Nationaal Park Hohe Tauern, zoals de Krimmler watervallen, de hoogste watervallen van Europa! Bekijk door een telescoop bij de sterrenwacht het heelal, bezoek het stuwmeer Speicher Durlaboden of ga paardrijden. U zult zich hier geen enkel moment vervelen! 



In Aparthotel Sterngucker kunt u na een actieve dag uitstekend genieten van een heerlijke sauna en stoombad. Ook de kinderen zullen zich vermaken, want er zijn zowel een binnenspeelruimte als een buitenspeeltuin met o.a. een trampoline, glijbaan en schommels. In juli en augustus wordt er zelfs voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar een uitgebreid kinderprogramma georganiseerd.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design