Toon filters
Sluit filters

Kennismakingscruise Zuid-Holland

Nederland, , Rotterdam

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€189,-
Bekijk Aanbod

Informatie Kennismakingscruise Zuid-Holland


Kennismakingscruise Zuid-Holland


Unieke aanbieding speciaal voor de lezers van De Telegraaf! Met deze heerlijke kennismakingscruise vaart u vanaf slechts € 204 op 30 april vier dagen met het 3-sterren-plus MS Allegro, dat exclusief voor Stip Reizen vaart, mee naar de leukste plaatsen in Zuid-Holland. Tijdens deze cruise zijn ontbijt, lunch en diner aan boord van het schip, dagelijks live muziek én Stip-begeleiding inbegrepen. Wacht niet te lang want VOL = VOL! 



U reist op eigen gelegenheid naar de haven van Rotterdam, waar u zich inscheept op het gezellige MS Allegro. Vervolgens gaat uw cruise van start en kunt u volop genieten van de mooiste plekjes in Zuid-Holland. U maakt achtereenvolgens kennis met het historische Dordrecht en Gorinchem en de ‘kaasstad’ Gouda. Vanuit Gorinchem is een busexcursie naar Kinderdijk en Schoonhoven (excl. entree) inbegrepen. Zo kunt u zelf de authentieke sfeer van deze plaatsen ervaren. Onderweg kunt u genieten van het uitzicht op het indrukwekkende Hollandse landschap! Maak tijdens een bezoek aan een van de leuke stadjes een heerlijke stadswandeling en bewonder de mooie bezienswaardigheden. Kom vervolgens tot rust op één van de gezellige terrasjes of geniet van een hapje en een drankje in één van sfeervolle cafés. Uw kennismakingscruise eindigt wederom in Rotterdam.  



Vaar met deze cruise mee op de het zeer comfortabele en gezellige MS Allegro! Het vriendelijke personeel maakt het u naar de zin, terwijl u geniet van alle gemakken waar het MS Allegro van is voorzien. Zo bestaat het schip uit 3 dekken, inclusief een groot zonnedek. Uniek is dat er een personenlift aanwezig is, waarmee alle dekken bereikbaar zijn. Op het bovendek treft u de receptie, het restaurant en de sfeervolle lounge met bar en dansvloer. Geniet hier van een drankje, klets bij met uw reisgenoten of aanschouw het passerende landschap. Zowel de lounge als het restaurant beschikken over grote panoramaramen waardoor u vrij zicht heeft terwijl het mooie landschap voorbij glijdt. Aan boord zijn tevens fietsen te huur zodat u op eigen gelegenheid kunt fietsen in de diverse plaatsen die worden aangedaan.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design