Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Kreta - Adams Appartementen

Nederland, Kreta, Chersonissos

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€262,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Kreta - Adams Appartementen


Fly & Go Kreta - Adams Appartementen ***


Wilt u op eigen gelegenheid de leukste plekjes van Kreta ontdekken? Boek dan snel deze Fly & Go inclusief verblijf in het  3-sterren Adams Appartementen en huurauto. Het gezellige appartementencomplex ligt aan de rand van het levendige Chersonissos. Deze populaire badplaats biedt u een gezellige boulevard met tal van restaurants, terrasjes en winkeltjes. Ook vindt u er het Star Beach Aquapark.



Vanuit Adams Appartementen verkent u met uw eigen huurauto gemakkelijk Kreta. Het grootste eiland van Griekenland kenmerkt zich door veelzijdigheid. U vindt er indrukwekkende cultuur en natuur, mooie stranden, gezellige plaatsjes en authentieke bergdorpjes. Bezoek bijvoorbeeld de opgravingen in Knossos die u meer leren over de Minoïsche beschaving, of Rethymnon, waar u niet alleen leuk kunt shoppen en heerlijk kunt eten maar ook een prachtige wandeling kunt maken door de oude stad met haar kronkelende straatjes en Venetiaanse gebouwen. Andere aanraders zijn Vai, een plaatsje in het noordoosten van Kreta met een uniek palmenbos en de Lassithi Hoogvlakte met de grot waar volgens de legende de oppergod Zeus geboren zou zijn. Voor sportievelingen is een avontuurlijke wandeltocht door de Samaria Kloof een echte aanrader.



Na een enerverende dag of wanneer u een dagje rustig aan wilt genieten van het aangename Griekse klimaat, kunt u bij Adams Appartementen een verkwikkende duik in het zwembad nemen. Op het zonneterras staan de ligbedden en parasols al voor u klaar. Voor een smakelijk hapje of kleurrijke cocktail kunt u terecht bij de sfeervolle pool-/snackbar met terras en TV.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design