Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Kreta - Theodora Hotel

Nederland, Kreta, Chersonissos

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€312,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Kreta - Theodora Hotel


Fly & Go Kreta - Theodora Hotel ***


Kreta ontdekken op uw eigen tempo? Boek dan snel deze Fly & Go Kreta inclusief huurauto, verblijf in het knusse Theodora Hotel nabij het gezelige Chersonissos en ontbijt. Vanuit uw hotel verkent u gemakkelijk het veelzijdige Kreta vol cultureel erfgoed, gezellige badplaatsen, pittoreske bergdorpjes, mooie stranden én prachtige natuur.



Het landschap van Kreta is enorm divers en ieder jaargetijde anders. Wanneer u vanaf zee het binnenland inrijdt ziet u de fascinerende natuur veranderen. Hoge, ruige en kale bergen, vruchtbare vlaktes en diepe kloven wisselen elkaar af. Ideaal om een wandeling te gaan maken!  Bezoek verder één van de trekpleisters van Kreta, zoals het Minoïsche paleis van Knossos en de badplaats Aghios Nikolaos, bekend om haar sfeervolle jachthaven. Ook de stad Rethymnon met haar prachtige oude centrum is een bezoekje waard.



Na een enerverende dag is het goed toeven in het kleinschalige 3-sterren Theodora Hotel. U kunt hier genieten van zon, zee, strand én gezelligheid. Het hotel is namelijk uitstekend gelegen, op loopafstand van het strand én dichtbij het levendige centrum van Chersonissos met gezellige boulevard met restaurants, winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Tegenover het hotel vindt u het Star Beach waterpark. Theodora Hotel beschikt over een zonneterras met ligbedden waar u heerlijk kunt genieten van het aangename Griekse klimaat. Voor verkoeling kunt u terecht in het zwembad. Verder is er een restaurant en bar.



 



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design