Toon filters
Sluit filters

Buitengoed Fredeshiem - Stins Geheel 20p

Nederland, Overijssel, Steenwijk

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.306,-
Bekijk Aanbod

Informatie Buitengoed Fredeshiem - Stins Geheel 20p

Buitengoed Fredeshiem beschikt over diverse groepsaccommodaties tot een maximum van twintig personen. Het ?kleinste? type is de Lytshiem voor dertien personen (NL-8346-34). Deze gelijkvloerse accommodatie staat aan het weiland en beschikt over een mooie, lichte woonkamer.

Iets groter is het type Hiemsherne voor veertien personen (NL-8346-35). Bij deze variant beschik je over twee geschakelde accommodaties die via een tussendeur en gang met elkaar verbonden zijn. De woning is dan ook dubbel voorzien van onder meer twee keukens en twee woonkamers. De gezelligheid van ?bij elkaar in de woning? blijft echter behouden.

De grootste woning is die voor twintig personen, genaamd Stins & State (NL-8346-36). Dit groepshuis staat naast een grote speelweide. Het principe van twee geschakelde accommodaties is hetzelfde, echter beschikt dit type over een dubbele tussendeur zonder gang. Van enige vorm van gescheidenheid is dan ook geen enkele sprake. Er knus in deze woning is de bedstee voor twee. Daarbij kun je in deze groepsaccommodatie ook gebruik maken van de riante sauna.

Elke variant beschikt vanzelfsprekend over een mooi terras met tuinmeubilair en volop privacy!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design