Toon filters
Sluit filters

Cruise Hoogtepunten van Noorwegen

Nederland, , Rotterdam

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€598,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Hoogtepunten van Noorwegen


Cruise Hoogtepunten van Noorwegen ****


Ontdek de hoogtepunten van het betoverende Noorwegen tijdens deze cruise met vertrek vanuit Rotterdam. U vaart per 4-sterren MS Rotterdam van de befaamde Holland America Line via prachtige fjorden naar karakteristieke steden als Flåm, Stavanger, Kristiansand en de hoofdstad van Noorwegen; Oslo. Alleen vertrek op 14 mei, dus wees er snel bij! 



U reist op eigen gelegenheid naar de haven van Rotterdam, waar u zich inscheept op het luxe cruiseschip. Na een dag op zee te hebben doorgebracht bereiken we de eerste bestemming, Flåm. Het prachtige Flåm ligt aan de welbekende Aurlandsfjord en wordt omgeven door hoge bergen, watervallen en diepe valleien. Via het schitterende Sognefjord vaart het MS Rotterdam vervolgens naar het schilderachtige Stavanger, waar u zeker een kijkje moet nemen in de fraaie oude stad. Aansluitend maakt u nog kennis met  Kristiansand, ook wel 'de hoofdstad van het zuiden' genoemd en de echte hoofdstad van Noorwegen: Oslo! Hierna is het tijd om terug te keren naar de haven van Rotterdam.  



Het stijlvolle 4-sterren MS Rotterdam van de Holland America Line is een bijzonder cruiseschip, met name vanwege de unieke kunst- en antiekverzameling aan boord ter waarde van ca. $ 2 miljoen! Het MS Rotterdam heeft een klassieke uitstraling met ruime teakhouten dekken en riante passagiershutten. Een prachtig cruiseschip waarop u kunt genieten van een indrukwekkende cruise naar de hoogtepunten van Noorwegen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design