Toon filters
Sluit filters

Grand Voyage van Europa naar Argentinië

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.729,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Voyage van Europa naar Argentinië


Grand Voyage van Europa naar Argentinië ****


Op 1 december vertrekt deze unieke éénmalige cruise van Europa naar Argentinië! Per luxe Costa Mediterranea bezoekt u o.a. Marokko, Tenerife en maar liefst 4 bestemmingen in Brazilië, waaronder Rio de Janeiro. Inclusief vliegreis per KLM, 23 kg ruimbagage en alle maaltijden aan boord van het cruiseschip! Na de cruise verblijft een nacht in het bruisende Buenos Aires. Wacht niet en boek nu deze unieke, eenmalige cruise van het land van de Flamenco naar het land van de Tango!



U vliegt comfortabel per KLM naar Milaan, waarna de transfer naar de haven van Savona plaats zal vinden en u zich inscheept op de 4-sterren Costa Mediterranea. Dit cruiseschip biedt vele faciliteiten en comfort, zodat het u aan niets zal ontbreken. De vaarroute stippelt zich als eerste uit naar de wereldstad Barcelona, het bijzondere Casablanca in Marokko en Tenerife, het eiland van contrasten. Dan is het tijd om de transatlantische oversteek te maken richting het bruisende en exotische Brazilië. Bewonder hier de culturele trekpleisters, verken kleurrijke wijken en ontspan op paradijselijke stranden. Natuurlijk mag een bezoek aan Rio de Janeiro niet ontbreken, geroemd om haar jaarlijkse carnaval en het beeld van Christus de Verlosser. Vervolgens vaart het cruiseschip naar Argentinië, het eindpunt van uw Grand Voyage. U heeft alle tijd om in Buenos Aires, ook wel het Parijs van het zuiden genoemd, aangezien u een nacht in een centraal gelegen hotel o.b.v. logies en ontbijt verblijft! U zult vol met prachtige herinneringen terug naar huis keren. 



Wacht niet langer en boek deze fantastische cruise! De vliegreis per KLM, 23 kg ruimbagage voor de vliegreis, alle maaltijden aan boord van het cruiseschip én 1 hotelnacht in Buenos Aires o.b.v. logies en ontbijt zijn inbegrepen. Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar, VOL=VOL!



5e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer, voor de vierde keer op rij heeft Stip Reizen de 'over the top award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013 en 2014 ontvangt Stip Reizen ook in 2015 deze prestigieuze prijs. Deze onderscheiding is toegekend op basis van topprestaties voor Costa Cruises in Nederland, waaronder het grootste aantal verkochte cruises en de uitstekende samenwerking tussen beide bedrijven. Ondanks dat Stip Reizen de award al driemaal eerder in de wacht wist te slepen, was dit wederom een enorme eer. Stip Reizen wist zich door het grote aantal verkochte cruises van Costa van alle andere reisorganisaties te onderscheiden en daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design