Toon filters
Sluit filters

Cruise IJsland & Schotse Hooglanden

Nederland, , Amsterdam

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.049,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise IJsland & Schotse Hooglanden


Cruise IJsland & Schotse Hooglanden ****


Vaar per geliefde Costa neoRomantica vanuit Amsterdam naar het fascinerende IJsland en de Schotse Hooglanden! Tijdens deze 15-daagse cruise wisselen ruige kustlijnen, vulkanen, groene heuvels en weidse uitzichten elkaar af en komen o.a. Reykjavik, Lerwick en Isafjord aan bod. Alléén vertrek op 15/07, gegarandeerd vertrek en slechts beperkt plaats voor deze prijzen, VOL=VOL!



Met name de natuurliefhebber kan zijn hart ophalen tijdens deze prachtige cruise. Op eigen gelegenheid reist u naar de haven van Amsterdam, vanwaar het cruiseschip koers zet naar bijzondere bestemmingen. Trek door de ruige schotse hooglanden en de Schotse Shetland Eilanden en ontdek het hippe Reykjavik, de meest noordelijke hoofdstad ter wereld met de prachtige Blue Lagoon. In IJsland, 'het land van ijs en vuur', doet de Costa neoRomantica een aantal unieke bestemmingen. Bewonder klaterende watervallen en adembenemende fjorden en maak schitterende wandelingen door het uitgestrekte heuvellandschap. U heeft zelfs de mogelijkheid om de actieve Krafla vulkaan te bezoeken. Deze indrukwekkende cruisevakantie eindigt weer in de haven van Amsterdam.  



De stijlvolle inrichting en het NeoCollection concept, met o.a. langere aanlegtijden en flexibele dinertijden, maken dat u aan boord van de Costa neoRomantica optimaal van comfort geniet. Maak kennis met culinaire hoogstandjes, drink een drankje in één van de sfeervolle bars en lounges, beproef uw geluk in het casino en ontspan in het wellnessgedeelte. Gedurende uw dagen op zee hoeft u zich geen moment te vervelen.   



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design