Toon filters
Sluit filters

Ooghduyne Emma 165

Nederland, Noord-Holland, Julianadorp

  • Happy Home
Al vanaf:
€434,-
Bekijk Aanbod

Informatie Ooghduyne Emma 165

Op een heerlijk plekje van park Ooghduyne gelegen vakantiewoning voorzien van alle comfort. Het park heeft voor kinderen een aantal speeltuintjes, midgetgolf en jeu de boules banen.

Deze geschakelde bungalow, met grote door planten omheinde tuin, ligt ruim en heeft een mooie inrichting. U kunt in de complete keuken een kop koffie zetten of een kop Senseo maken, beide zijn mogelijk. U kunt in de woning gebruik maken van internet, wifi of via een kabel (u dient dan zelf een kabel mee te nemen)

Beneden heeft u een badkamer met wastafel en bad. In de badkamer boven heeft u een douche, wastafel en toilet. Er is boven een traphekje aanwezig.

Voor liefhebbers is er op 300 meter van de woning een tennisbaan en midgetgolf. Houd u van golfen, dat is op 500 meter van de woning.



Duinen, strand en zee, dit gedeelte van Noord-Holland staat bekend om zijn vele zonuren. Julianadorp aan Zee is daarom ideaal voor een zon en strandvakantie. Gelegen tussen Callantsoog en Den Helder. Callantsoog is een echte badplaats. Den Helder is veel groter en heeft een aantal bezienswaardigheden. Zo is er de onderzeeër bij het Marinemuseum die je van buiten en binnen kunt bekijken of het spannende Fort Kijkduin met zeeaquarium.

In de omgeving kun je prima wandelen en fietsen, er zijn vele routes uitgezet om te genieten van de natuur. Wil je een leuke dagtrip, neem dan de veerboot naar Texel en bezoek daar het vogel en zeehonden centrum Ecomare. Prachtig om eens zeehonden van dichtbij te bekijken.

Zeker in het voorjaar is de omgeving prachtig met alle bloeiende bollenvelden.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design